Slavia’nın genel yayın yönetmeni ilk UEFA komisyonunun yeni üyesi oldu

EnondeR

New member
Martin ha
| Fotoğraf: Martin Mal/Slavia Prag

Böylece UEFA komisyonunda yer alacak Çek Cumhuriyeti’nden tek kulüp temsilcisi oldu.

Slavia’yı ECA komisyonunda ve dernekler dışında 300’den fazla kulübü ve ayrıca ilk UEFA komisyonunda temsil etmek benim için büyük bir onur. Seçimi tevazu ile kabul ediyorum ve komitede çalışacağım ve kazanacağım tecrübeyi paylaşacağım. Bunun kulübün Avrupa yapılarındaki konumunu doğrudan etkilediğini biliyorum, dedi.

Şu anda kulüp için de önemli sonuçlar doğuracak bir dizi değişiklik üzerinde tartışmalar sürüyor. Ve bu, kulüp toplantılarının şekli veya geçiş kuralları ve diğer ilgili kuralların reformu ile ilgilidir. Kendisi, bu komitenin kulübümüzün gelecekteki gelişmeler hakkında tam olarak bilgilendirilmesinin yanı sıra kulüple aktif olarak konuşabilmesini de sağlama becerisine sahip olduğunu ekledi.

Martin ha, 2020’den beri Slavia’da. Nisan 2023’te spor teknik departmanı editörlüğü pozisyonundan, yönetim kurulu 1. başkan yardımcısı ve CEO pozisyonunda kulübün yönetimine geçti. Prag’daki Charles Üniversitesi’nin birinci sınıf fakültesinden mezun olup, iki yıl boyunca FAR’ın yasama öncelikli departmanını yönetti ve UEFA Futbol Hukuku Programı’nın başkanlığını yaptı.

Akademi kulübü yöneticisi Petr Hurych de Avrupa derneklerinde Slavia’ya yeni katıldı ve ECA’nın gençlik futbolunu geliştirme komisyonunun üyesi oldu.