Başlangıçta başka bir şey hakkında konuşmamız gerekiyordu, sonuçta Avrupa Şampiyonası oynanıyordu ve burada neredeyse Slavia'nın tüm başlangıç dizilişine sahipti. Winger Schranz Slovaklara üç golle yardımcı oldu. Kaleci Staněk omzundan ağır şekilde yaralandı. Orta saha oyuncusu Provod Çek takımının en iyisiydi. 100 milyonluk forvet oyuncusu, yeni ünlenen oyuncu Chori, golün asistini yaptı ve Türklerle çılgın bir maçın ardından kırmızı kartla oyundan atıldı.
Ama hadi bisiklete geri dönelim. Trpišovský'nin önünde, altında hız kaybetmek istemeyeceği bir tepenin önünde, eğitim için asfalt üzerinde sıradan bir yol. Sağa doğru uzun bir dönüş ve aniden gece fırtınasından sonra beklemediği bir taş ve kum yığını. Ve özellikle de ön tekerleğiyle vurduğu çakıl taşları: “Eğildiğimde bana çarptı ve ben zaten yerde yatıyordum. Ama iyileşiyor, işe geri döndü.”
Bu işte Ivan Schranz'la tekrar karşılaşıp karşılaşmayacağınızı kim bilebilir? Rüya gibi bir turnuva yaşadı, İngiltere'yi son 16'da neredeyse sansasyonel bir şekilde eledi, transfer teklifleri aldı.
Futbolda bilemezsiniz ama umarım Ivan kalır. Eylül ayında otuz bir değil de yirmi üç yaşında olsaydı ona yavaş yavaş veda ederdim. Muhtemelen hayır diyemeyeceğimiz bir roket gelecektir. Şimdi, hiçbir teklifin bizi onu satmayı düşünecek kadar şok edeceğini düşünmüyorum.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
Ama hadi bisiklete geri dönelim. Trpišovský'nin önünde, altında hız kaybetmek istemeyeceği bir tepenin önünde, eğitim için asfalt üzerinde sıradan bir yol. Sağa doğru uzun bir dönüş ve aniden gece fırtınasından sonra beklemediği bir taş ve kum yığını. Ve özellikle de ön tekerleğiyle vurduğu çakıl taşları: “Eğildiğimde bana çarptı ve ben zaten yerde yatıyordum. Ama iyileşiyor, işe geri döndü.”
Bu işte Ivan Schranz'la tekrar karşılaşıp karşılaşmayacağınızı kim bilebilir? Rüya gibi bir turnuva yaşadı, İngiltere'yi son 16'da neredeyse sansasyonel bir şekilde eledi, transfer teklifleri aldı.
Futbolda bilemezsiniz ama umarım Ivan kalır. Eylül ayında otuz bir değil de yirmi üç yaşında olsaydı ona yavaş yavaş veda ederdim. Muhtemelen hayır diyemeyeceğimiz bir roket gelecektir. Şimdi, hiçbir teklifin bizi onu satmayı düşünecek kadar şok edeceğini düşünmüyorum.
Jindřich Trpišovskýyeni Slav takviyeleri hakkındaTomáš Chory, dünya çapında benzeri pek bulunmayan, alışılmadık bir futbol silahıdır. Bize karşı oynadığında beni gerçekten sinirlendirdi. Kötü, güçlü, boyun eğmez, kazanmak için her şeyi yapar.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
FAVORİ
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf edersiniz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edersiniz
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'in üzerinde premium makale
- Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim