Slavia’ya karşı oyun ancak düdükten sonra ayarlandı, Dram sarı ve kırmızı kart gördü

uTKu

New member
Teplick kalecisi Tom Grigar, Igoh Ogbue ile yaptığı düelloda Slavie el Dram’ın yarı sahasında son kez kalesinden uzakta bir vuruş yaptı ve ardından topu yakaladı.

O zamanlar Dalibor siyahların oyununu sonlandırdı, oyun 10 dakikaya ayarlıydı.

Dram ve Ogbu çalan düdüğün ardından tartıştı, pasaklı stoper bir hareket yaparak kendisine dirsekle vurulduğunu gösterdi.

Slvist’in muhtarı Ale Mandous da onların fikrine katıldı. O ve Dram daha sonra birçok kart aldı.

Oyunumuzu geliştirmek istedim, kafaları biraz karıştı. Durumu sakinleştirdik, kötü bir kart aldı, ne olduğunu bilmiyorum. Bu vuruşa biraz duygu, küçük Mandous.

Kavga bittiğinde bile yolculuğun sonu değildi.

Suder, video asistanı Jana Admkov’un tavsiyesi üzerine ekrana koştu. Maçın son saniyesindeki mücadeleyi detaylı olarak değerlendiren oyuncu, Dramma’ya kırmızı kart verdi.

Mandous, “Hakemlerden duyduğuma göre, Ogbua’ya dirsek atması için ona seslenmişler ama ben bunu göremedim.” dedi.

Çoğunuz görmüşsünüzdür.

Hakim daha sonra kayda şunu ekledi: kırmızı kart, ham oyun. Kötü sözlerin kötü anlamda kullanıldığı kavgasında keskin bir dirsek dirseği. Maçın bitiminden sonra VAR müdahalesi nedeniyle verilen kırmızı kart. Sakatlık karşı oyunu yok. Ayın 28’inde konuk takımla yapılan kavgada sportmenlik dışı davranış nedeniyle verilen lut kartı.

Teplice tonk Jsir Nr sakatlanınca Dram oyuna biraz terlemek zorunda kaldı. Teknik direktör Zdenko Frala’nın yedek kulübesinde başka oyuncusu olmadığı için Fransa savunma maçına sadece kariyerinde ilk kez lig maçına aday gösterilen genç Kian ve Bednr’i gönderdi.

Dram savunma standartlarında yardımcı oldu, aksi takdirde ihbarda bulundu. Ve ilk önce Ogbue ile kavga ederken faul yaptı.

Yaz sezonunda düzenli başlamadı, son beş lig maçında Liberec ve Karvin’de toplam sadece yirmi dakika oynadı ve ardından Slavia’ya karşı uzun bir set oynadı. Cezanın ardından bir daha oynamayacak, benzer davranışları nedeniyle disiplin kurulu size en az iki ceza uygulayacaktır.