Sonunda altın Vadlejch: Rüya. Hayatım boyunca bu anı bekledim

uTKu

New member
88.65 metreden gönderdin. Ama durak tam anlamıyla ideal değildi, değil mi?
dolgun çene, yani gülümsemek, en iyi baştan çıkarmalarımdan biriydi. Ama esas olarak teknik olarak ilk iki atışı yaptım, bu doğru. Çok fazla enerjim vardı ama onu yönlendiremedim. Bu turda (84,66 metre) Biraz iyi olabileceğini ima ettim ve ilk sekize gireceğimden emindim.

Ve sonuncusunda paketi açtın.
Onun içimde olduğunu bilerek girdim. ve bu beni uçuracak. Elimi bıraktığında yolun uzun olacağını biliyordum. 89 için de öyle değil ama aynı.

Lanet olsun, altıncı atıştan önce çok beklemek zorundaydın. Son 16 turuna kadar yükseldi.
Doğru, bu şimdiye kadarki en kötü parti. Ama öyle bir düşüncem var ki her şey her zaman olması gerektiği gibi olur. Oldu. Altın.

Nasıl hissettirdi?
Tarif edilemez. Bunun için dlm ve dlat yapacağım. Genelde pek kutlamam, duygularımın içeri girmesine izin vermem. Ama bu gerçekten işe yaramadı. Avrupa Şampiyonası finali hakkında. İki yıl sonra nasıl olacağımı bilmiyorum. Ortaya çıktığında her zaman küçük bir an olur. Onu okurum.

Jakub Vadlejch, Avrupa Şampiyonası'nda eleme denemesine başladı.

Hiç şüphe yok ki, bu sizin için her zaman büyük etkinliğin ilk altınıydı. Endişelenmen gereken şey bu, değil mi?
Böyle. Altın madalya birinci oldu Tabii umarım bu son olmaz. Ama bu bile söylemeye gerek yok. Bunu bu şekilde döküp kutlamak istiyorum. Öte yandan devam etme motivasyonu da hiç tükenmiyor. Yaptığım şeyi seviyorum. Bunu bu anlar için yapıyorum ama aynı zamanda dikenin kendisi için de, etraftaki insanlar için, esk hayranları için, esk için de yapıyorum. Tam tersine beni vc'ye gitmeye motive ediyor.

Sonuçta Alman Weber ziyarete geldi. Zaferi içebileceğinden korkmuyor musun?
Elbette atabilirdi. Öte yandan ilk denemeden sonra teknik olarak arama yaptığını gördüm. Ama finalde harika insanlar arıyorlardı. Kimseyle dolu bir gün değildi bana göre. Yani finalde çok kaliteli bir performans sergilediğimi düşünüyorum.

Marşı söyle?
Onu duymayı gerçekten çok istediğimden bahsediyordum. Elbette karanlık. Bunu nasıl yapacağımı merak ediyorum.

Aklında küçük kızın Emma var mıydı?
Bugün saat geç olduğu için orada değildi. Eğer öyle olsaydı, çok geçmeden otele varırlardı. Birkaç gün onun biyoritmini inceleyebiliriz. Bir kadın, bir kız kardeş ve yeğenlerim vardı, beni alkışladılar. Her atıştan önce onları duydum. Ema'nın televizyon izlediğini biliyorum ve bunu birlikte kutlayalım. Biraz güzel sessizlik (smh).

Otpa Jakub Vadlejch, Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyayı garantileyen başarılı son atıştan dolayı mutlu

Yeni milli takım formasının sembolizmini yerine getirdiniz. Pekin'den Barbora Potkov'un Olimpiyat zaferi onuruna sekiz altın madalyanız var ve sonuncusu altın.
kesinlikle olabilecek en iyisi. Pekin'de Bru'yu izlediğimi hatırlıyorum. İnsanların benim iyi bir anne olduğumu düşünüp düşünmediğini merak ettim. Ve kaç kişinin bugün büyüyeceğimi düşündüğünü merak ediyorum. J o kapsül villasında.

Peki ya sen ve Pai'deki Olimpiyatlar?
Sanırım gelmeyeli uzun zaman oldu. İki ay içinde pek bir şey yapamayacağım. Ama gidip işaretçileri hareket ettirmek ve her şeyden önce sağlıklı olmak istiyorum. Biraz acı çekerek ayrılmak zorunda kalsaydım, batmaya %100 hazır olmadığımı sesten anlayabiliyorum. Bu nedenle Vkony ondan başkalarına söz ediyor. Sağlıklı olmalıyım ve her şeyi orada yapmalıyım.