Sparta – Ostrava 2:1, şampiyonluğa iki puan uzakta, kazananların iki golü de Birmančevič tarafından atıldı

EnondeR

New member
Kimisi çimlere düştü, kimisi yumruklaşmaya başladı. Sparany'nin Banik'e karşı kazandığı galibiyet acı vericiydi. Vahşi doğada acı çektiler, sonuçtan endişelendiler, basit şeyleri şımarttılar. Ancak son yarım saatte saat 10'da bile sağlam bir oyun sergileyen Soupee'nin buna izin verilmedi. Ama yine barış içinde bitirmemeye karar verdiler.

Kendi sahalarında Plzeň'i yenemezlerse akşamın ortasında şampiyonluğu kazanabilirler.

Sparta ve Bank üç hafta önce Letn'de çekici bir maçta (4:3) karşı karşıya geldi ve bu sefer de bol miktarda futbol vardı. Aradaki fark, evin kendilerinden kaçacak suya dikkat etmesiydi.

Maçı dakika dakika izledik.

Hareketliydiler, çorbacının bir köşesine itildiler, kornalarını ısıttılar, çevik Bimanevi'nin o stelleri vardı. Glman Letek'in ayrıca Kuchta'nın kafa vuruşunda uzun vuruşu uzatan bir işi vardı.

Daha sonra ev sahibi takım bir süreliğine rolden düştü ve çorba onları adeta cezalandırdı. Bula sert vurdu ama ıskaladı. Konuk ekip 21. dakikada Sparta'nın kornerini geçerek büyük fark yarattı.

Solbakken son maçta olduğu gibi kayıp düştü, Ewerton hızlı bir hücum yaptı ve ben de bunu almayı başardım. Vindahl zehirli hırıltısını çaba göstererek bastırdı. Sadlek beni güvenli bir yere atmak istediğinde Bucht'u aptal durumuna düşürdü. Çantayı kıl payı kaçırdı.

Krejho, Laci ve Harasln gibi kilit oyunculardan ve derbide sakatlandıktan sonra birkaç ay sahalardan uzak kalan Kairinen'den yoksundular ve hızla oyuna geri döndüler.

Defansif olarak kendilerine güveniyorlardı, benim için pek de alışıldık olmayan riskler alıyorlardı, rakip yarı sahasına uzun bir vuruş yapmaktan çekinmiyorlardı. Sonucu kaybetmemek için hata yapmak istemediğini görebiliyordunuz.

Ayrıca Birmanevi'ye saatler sonra verdiği kıyafetli gl de onları sakinleştirdi. Çok çalıştılar, kombinasyonları öğüttüler, ancak ceza sahasında daha iyi bir Fin përvka olan soupee'den yoksundular.

Astnch yansımalarından sonra liderlik etmek. Zelen'in ilk iki vuruşunu Kuchta değerlendiremedi, arkasına düştü, burada Kpozo Karabec'in önündeki kaydırağa müdahale ederek onu Kuchta'ya geri itti. Letek vpna'nın kenarından şutunu attı ve Birmanevi bu sezonun on beşinci lig golünü attı.

Yarım saat boyunca saatle uğraştılar ama bir süre sonra yüzlerinden gergin oldukları anlaşılıyordu. O an sonuç hakkında endişelen. Navc köşeden toplandı. Merkezin yakınında durmak ev için bir tehlike oluşturacak gibi görünmüyordu. Yerine geçen Frydrych'i güzelce içime soktum ve çelik köpeğin kafasına coşkulu bir görünüm kazandırdım.

Sparany udl'de ne var? İçeri girmek için gergin misin? Katlanmadılar. Sadlek'in uzaktan vuruşuyla ayağa kalkan Vindahl, Bank'in hareketini verdikten sonra devre arasında Kpoza'nın önüne geçen Birmanevie'nin üzerinden hızla kaleye vurdu. Konuk savunma oyuncusu hücumdan önce onu yere çekti ve bu mücadeleden dolayı kırmızı kart gördü.

Birmanevi'nin vpno'dan gelen vuruşu duvara çarptı ancak aksiyonun etkisiyle biri sizden gelen çok sayıda ribaund üst direğe çarptı.

Sadece misafir onda bile sinirliydi, önde tehlikeliydi ama arkada güvende değildiler. Ve vaat edilen fırsatlardan liderliği elde edemediklerinde sonuç açık ve vahşi oldu.

İç sahada zayıflayan bir rekabetle mücadele ettiler, maçı huzur içinde bitiremediler. Ve eğer altı dakika içinde silahını kaleye doğrultursa…

Kol