50 yıldır birlikteler. Ve onları dinlediğinizde şaşırmayın. İkisi de kahkahalarla gülüyordu, hatırladıklarında gözleri parlıyordu. Ve o zamanki gibi davran. Bay Kvta kameranın önünde poz verirken – elleri göğsünde kavuşturulmuştur – ona şöyle der: En iyi zamanlarındaki Ludk Buka gibisin!
Bir süre sonra kahkahaları kesiliyor, evin sahibi objektifin önünde bağırıyor: Bu, biz aynı değiliz, siz de fotoğraf çekmeye devam edin.
Jirny u Vbornch’ta zaman kısa. Peki ya provon coşkulu bublanina’nın intikamı ne zaman?
Frantiek Vborn’un antrenörlük kariyerini sonlandırmasının üzerinden beş yıl geçti. Ancak 9 Aralık’ta Sparta ile bu şampiyonlukları kazanan onunla tekrar karşılaşacak.Kulüpteki 120. sergide Sparan efsanesi, Çek-Slovak hokeyinin kişiliklerine karşı çıkacak. Bir zamanlar karısıyla tanıştığı salonda.
Kvto, Frantiek’in seni nasıl paketlediğini görebiliyor musun?
Ondan hoşlandığımı biliyorsun, bunu oldukça kolay başardı. Buz üzerinde eğlenmeye başladık, şakalaştık, sonra salonun önüne geldik ve beni öptü.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Bir süre sonra kahkahaları kesiliyor, evin sahibi objektifin önünde bağırıyor: Bu, biz aynı değiliz, siz de fotoğraf çekmeye devam edin.
Jirny u Vbornch’ta zaman kısa. Peki ya provon coşkulu bublanina’nın intikamı ne zaman?
Frantiek Vborn’un antrenörlük kariyerini sonlandırmasının üzerinden beş yıl geçti. Ancak 9 Aralık’ta Sparta ile bu şampiyonlukları kazanan onunla tekrar karşılaşacak.Kulüpteki 120. sergide Sparan efsanesi, Çek-Slovak hokeyinin kişiliklerine karşı çıkacak. Bir zamanlar karısıyla tanıştığı salonda.
Kvto, Frantiek’in seni nasıl paketlediğini görebiliyor musun?
Ondan hoşlandığımı biliyorsun, bunu oldukça kolay başardı. Buz üzerinde eğlenmeye başladık, şakalaştık, sonra salonun önüne geldik ve beni öptü.
Frantiek VbornBval hokey antrenörüHatta ampul reklamını kesebilmem için Barrandov’dan beni televizyonda görmeye bile geldiler. Ve iki ay içinde tamamen kel kaldım.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Açık 90 gün ücretsiz
Şimdi %45 indirim
Açık 90 gün ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 30.000’den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim