Sultanpuri’deki kazanın kurbanı, 7 kişilik ailenin geçimini sağlayan tek kişiydi | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Pazar günü Delhi’de bir otomobilin altında kilometrelerce sürüklenen 20 yaşındaki kadın yedi kişiye destek oldu.

Her gün olduğu gibi pazar günü de akşam işe gitmek için evinden çıktı ve annesine 14.00-3 gibi döneceğini söyledi. Ancak bu arada olanlar, ailesine sonsuza dek damgasını vurmuştur.
Kurban, hasta bir anne ve altı kardeşi destekleyen ailesinin geçimini sağlayan tek kişiydi.

CCTV görüntüleri: kız, iki tekerlekli aracına çarpan arabanın ardından onu 4 kilometre sürükledikten sonra öldü

CCTV görüntüleri: kız, iki tekerlekli aracına çarpan arabanın ardından onu 4 kilometre sürükledikten sonra öldü

Geçen yıl babası öldükten sonra ailesini geçindirdi ve bir etkinlik ajansında yarı zamanlı çalışarak annesinin diyaliz masraflarını karşıladı, bu aynı zamanda gece geç saatlere kadar çalışmak anlamına geliyordu.

Ablalarından biri evli. Onunla birlikte yaşayan diğer iki kız kardeşi ve iki erkek kardeşi için tek destek oydu.
Genç kadının işi, düğünlere ve diğer etkinliklere katılmaktı ve Pazar günü böyle bir etkinliğe katılmıştı.
PTI annesine, “Bir etkinlik ajansında çalışıyordu ve bana bir etkinliğe gideceğini ve geç döneceğini söyledi. Onu bekliyordum,” dedi.

Kızıyla yaptığı son konuşmanın akşam 9’da olduğunu hatırlıyor. “Kızım yakında evde olacağına söz verdi.”
Hatta onu sabah 10:30’da aradım ama numarasına ulaşılamıyordu ve bir daha da aramadı.
“Sabah polisten kızımın iki tekerlekli aracının kaza yaptığına dair bir telefon aldık. Gelmemi istediler ama onlara hasta olduğumu ve gelemeyeceğimi söyledim.”
Sabah saatlerinde evine bir araç gönderilerek Sultanpuri Polis Karakoluna götürüldü ve burada kızını sormaya devam etti ancak tatmin edici bir yanıt alamadı.
“Kızımı sormaya devam ettim ve ‘Bari onu göreyim. Ne kadar yaralıydı, ne kadar acı çekiyordu’ dedim. Ancak ricalarım kulak ardı edildi” dedi.
Pazartesi günü, haberler manşetlerde yer alırken, yerel halk kurban için adalet talebiyle Sultanpuri polis karakolunun önünde protesto gösterisi yaptı.
Kadının annesi polisi yeterince şey yapmamakla suçladı ve polislerin “sadece kaza süsü vermeye çalıştıklarını” söyledi.
Maruti Baleno’da seyahat eden beş adam, olayın ardından tutuklandı ve Delhi Polis Komiseri Sanjay Arora, polisin kederli ailenin yanında olduğunu söyledi.
Gün geçtikçe kadının çıplak ve bacaklarının kırık olduğu iddia edilen bir video sosyal medyada gündem oldu.
Amcası, onun cesedini görmelerine bile izin verilmediğini söyledi.
Bir teyzesi, “Polis bizi aradı ve kızımızın kaza geçirdiğini söyledi. Ölümünden sorumlu olan herkes için ölüm istiyoruz. Ailesine çok büyük zarar verdiler ve cezalandırılmaları gerekiyor” dedi.
Kaynaklar, Delhi Vali Yardımcısı VK Saxena’nın yetkililerden kurbanın ailesinin bir üyesinin tazminat olarak devlette bir iş bulup bulamayacağını görmelerini istediğini söyledi.