Tata Bombay Maratonu’na 54 yabancı katıldı | Bombay haberleri

EnondeR

New member

MUMBAI: Önceki yıllarda olduğu gibi, yabancılar ve göçmenler katıldı Tata Bombay maraton, aralarında bazı ultra maraton koşucuları vardı. Etkinliğin organizatörü Procam, katılan ülke sayısının 32, yabancı sayısının ise 54 olduğunu söyledi.
Son altı aydır şehirde yaşayan 38 yaşındaki bir ABD vatandaşı, buradaki ilk 13 milinin “gerçekten harika bir deneyim” olduğunu söyledi. “Böylesine güzel bir havada, trafik olmadan Mumbai’den geçmek inanılmazdı. Beklediğimden çok daha hızlı koştum. Bazı noktalarda, katılımcı sayısına göre yollar biraz daraldı” dedi. Kadın, diğer günlerde trafik nedeniyle antrenman yapacak yer olmadığı için şehirdeki diğer maraton etkinliklerine katılarak antrenman yaptığını sözlerine ekledi.
Güney Afrika’dan ultra uzun mesafe koşucusu 53 yaşındaki Ashraf Orrie, “Hava koşmak için güzeldi. Güney Afrika’dan soğuk hava getirdik” dedi.
Meslektaşı Manik Gupta ile 10 km koşan Hollanda merkezli Colin Iles (49), “Bir iş gezisi için geldim ve burada da koşabilmek için zamanı ayarlamıştım. Harika bir deneyim yaşadım.”
Fiyatlandırma analisti Sam Vervloet, Belçikalı bir tam maratoncu olan ilk Mumbai Maratonunda 30 yaşındaydı. Maratonu 3 saat 13 dakikada tamamladı, Berlin’deki en iyi süresi 12 dakika daha kısaydı.
“Ama 05:15’te başlayıp Worli Bandra deniz bağlantısını koşarken güneşin doğuşunu izlemek gerçekten eğlenceliydi. Harika bir deneyimdi.
Genç koşucuların izleyebileceği bir stratejiyi açıklayarak, “Burada insanlar hızlı başlıyor ve ardından ikinci yarıda enerjileri düşüyor. Avrupa’da yavaş başlıyoruz” dedi.
Orrie tam maratonda yarıştı ve dört saatte tamamladı. Hindistan’daki ikinci koşusu olduğunu söyledi.