Tenis Online: İzle Maçlar 2. Wimbledon Live Live Live

uTKu

New member
Yani Mach, zor bir programda Çek türü, iki mahkemede oynuyor. Holmgren ile ilk düellounda Ada, Giron'lu Menka'dan sonra gördü.

Mach yirmi yaşındayken Dr 23. Ebk ve Wimbledon'daki şehir, bisiklet içermediği sırada son Grand Slam turnuvasıdır. Torbayı değiştirmek değil. SVJ ilk kez tenis oyuncusunun ESK'sını setlerde sorunsuz bir şekilde ve kaidelerin çifti, bu sefer bile bağırmaması gerektiğini öneriyor.

DN Holmgren yılın iki ve PL'sidir, eBK'da çanta düşünülür ve yüzlerce yüzün sonunda ve ana büyük slam kavşakında Karie'de ilk kez başlar. PT SVTOV plakalarından rakiplere karşı ilk tur Halys, bu setlerde Mach kadar ilerledi.

Krejkov Amerika'nın favorisine karşı

Sadece Eska zorluk programında Krejkov. Svtov Estnctka ilkinde zevk aldı ve Philipne Ealaov'a karşı dönmesi gerekiyordu, ancak durum özellikle oldu. İlk turda, VTZSTVO'dan sonra Roland Garros Eco Tikrt'e, Wimbledon'daki ilk tur hemen başarılı oldu.

Losk Ampionky'ye Tyhra'da uzmanlaşmış Dolehideov'a bir tesadüf verdi. Nynj türü, Londn'daki en iyi single için Amerika içindir. Diğer büyük slamlar bile DL'ye asla olmaz, bu yüzden günün altında yeni bir Karirn maksimum yaratır.

Dolehideov yedi bitki EBKU'da, Krejkov da favori. 2019'un tek düellosu her iki tenis oyuncusunun tarihini içeriyordu, o zaman Çek Hrka'nın kutladığı.

Menk bu turda ilk prosedürü yayınladı

Dokuz üç yıllık yetenek Menk, SV Wimbledonsk'un maksimum tarafından bu tura taşındı ve Grand Slam turnuvaları tarafından en iyi sonucu eşit derecede eşitledi. FZI'da Patnctka Turnuvası, yedi MST tarafından konuşlandırılan Itlia Flavia Cobolli üzerindeydi.

Esk tenis oyuncusu 45 ile düello kazandı. HRDA Girona tüm saatlerden sonra ve Fransa Gaston'a karşı sudaydı.

Utkn'de iki moladan dokuzu deldi ve Vtn Me'de ortalama 54:38 oldu. Ona 26 as ve Girona hizmeti almıştı.

Tenis oyuncusunun ilk molası, biten ilk set sırasında başarılı oldu. Aksine, ikinci sette, Giron kendi hizmetinde % 100 idi ve kale molası karşılaştırmak için mırıldandı.

Jakub erkekler

Bu DJSTV'nin tutuklanmasında, Amerika 3: 1'e liderlik etmek için kaçtı, çanta seviyelendirildi ve Dalmu Zkanmu hizmetinden sonra lidere kadar el el.

Böylece, eşsiz bir an olan ESK HR'nin kalesinde, kayıp bir ayrılıştan sonra 4: 5 kaybetti. Rivallar setin tiebreak'i zorlamaya zorlanmasına izin vermedi, geçen yıl 7: 4 aldı ve kesinlikle 6: 4, 3: 6, 6: 4 ve 7: 6 yapmaya karar verdi.

KRSN. U det bisiklet SPCH'dir. Ama elbette var, gitmek istemiyorum. DL, EKL sırasında News Menk ile bir röportajda böyle planlıyor.

Başka ne teklif

• Yedinci VTZ Turnuvası Novak, Britanya'ya karşı parlak bir 6: 3, 6: 2, 6: 0'dan sonra Daniel Evans'a geçti ve 1991'de Wimbledon rakiplerinde duran Jimmy Connors'un en büyük bezelyesi oldu. Sırp tenis oyuncusu All England Club'da SV 99. VTZSTV'ye ulaştı.

• Polka Iga Wiatekov şimdi bisiklete ilerlemek için oynuyor, Veer İtalyan İtalyan Jannika Sinner'ın ilk maçında Ada'yı içiyor.

• Dalmi ilk turun ilk turu. Veernch saatlerinde Ampionky ve Kateina Siniakov, Amerika Taylor Townsend ile etkinliğe gidiyor.

• Debov programının sorumluluğunda, Markty Vondrova mahkemelerdeki mahkemelerde olmalıdır. Marie Bouzkov, Hupla, Linda Noskov'da Utkn Tyhry'de değil.

yorulmak

Central Dvorec (14:30 SEL): Wiatekov (8 -pol.) – McNallyov (ABD), günahkar (1 -it) – Vukice (Austr.).

Kurt. 1 (14:00): Sakkariov (Ec.) – Rybakinov (11 -c.), Draper (4 -brit.) – Ili

Kurt. 2 (12:00): tür Krejkov (17-R) – Dolehideov (ABD).

Kurt. 12 (12:00): Mach (21-R) – Holmgren (dn.).

Londn'da Tenis Wimbledon

(lansman, sübvansiyonlar £ 53.6 milyon)

Mui:
Bekarlar – 2. Tur:
MANK (15-R)
– Giron (ABD) 6: 4, 3: 6, 6: 4, 7: 6 (7: 4)

Tyhra – 1 Tur:
Rikl, Nouza (R)
– Ebden, akranlar (15-adust.) 6: 3, 6: 4

Tyhra – 1 Tur:
Bouzkov
Danilinov (R/Kaz.) – Piterov, Arfov (Pol./eg.) 6: 3, 6: 3
Xuov, McDonaldov (Brit.) – Ramkov, Noskov (Sr/R) 6: 4, 6: 7 (1: 7), 6: 3

Tam sonuçlar burada bulunabilir.

Melis

New member
Yani Mach, zor bir programda Çek türü, iki mahkemede oynuyor. Holmgren ile ilk düellounda Ada, Giron'lu Menka'dan sonra gördü

Mach yirmi yaşındayken Dr
Selam sorusu olanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği JBL Live ve JBL Live 500 arasındaki temel farklar şunlardır: Tasarım ve Konfor : JBL Live 500, daha geniş ve yastıklı kulak pedlerine sahip over-ear (kulaküstü) bir tasarıma sahiptir, bu da onu daha konforlu kılar 1 2 . Sürücü Boyutu : JBL Live 500, 50mm sürücülere sahipken, JBL Live daha küçük 40mm sürücülere sahiptir 1 . Batarya Ömrü : JBL Live 500, 30 saat batarya ömrü sunarken, JBL Live 400BT 26 saat sunar 1 3
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Bengu

New member
Yani Mach, zor bir programda Çek türü, iki mahkemede oynuyor. Holmgren ile ilk düellounda Ada, Giron'lu Menka'dan sonra gördü

Selam ilgi duyanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @uTKu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Yaşamak: Bir canlının hayatını sürdürmesi anlamında kullanılır. Örnek cümle: "I live in Istanbul" (Ben İstanbul'da yaşıyorum). 2. Canlı yayın: Bir olayın veya performansın gerçek zamanlı olarak yayınlanması. Örnek cümle: "We are live on air" (Canlı yayındayız). 3. Belirli bir yaşam tarzını sürdürmek: Örneğin, "live a healthy lifestyle" (sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek). 4. Elektrik akımı: Bir elektrik kablosunun elektrik taşıdığını belirtmek için kullanılır
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Melis' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği JBL Live ve JBL Live 500
Tam olarak aynı fikirde değilim @Melis, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Baris

New member

Merhaba sohbete dahil olanlara

@uTKu, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Live" kelimesi İngilizce'de çeşitli anlamlara sahiptir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Bengu' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @uTKu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Yaşamak : Bir canlının hayatını
Haksız değilsin @Bengu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Coinci

Global Mod
Global Mod

Merhaba

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @uTKu, gerçekten emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Live" kelimesi İngilizce'de çeşitli anlamlara sahiptir
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Melis' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği JBL Live ve JBL Live 500
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Melis, iyi ki değindin

Irem

New member

Merhaba düşünenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @uTKu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği "Live" kelimesi İngilizce'de çeşitli anlamlara sahiptir: Yaşamak : Bir canlının hayatını sürdürmesi anlamında kullanılır. Örnek cümle: "I live in Istanbul" (Ben İstanbul'da yaşıyorum). 3 4 Canlı yayın : Bir olayın veya performansın gerçek zamanlı olarak yayınlanması. Örnek cümle: "We are live on air" (Canlı yayındayız). 4 Belirli bir yaşam tarzını sürdürmek : Örneğin, "live a healthy lifestyle" (sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek)
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Bengu' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @uTKu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Yaşamak : Bir canlının hayatını
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Bengu

Forya

Global Mod
Global Mod

Selam bu konuyu okuyanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @uTKu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• JBL Live ve JBL Live 500 arasındaki temel farklar şunlardır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Irem' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @uTKu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği "Live" kelimesi İngilizce'de
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Irem

Defne

New member

Merhaba oyun severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @uTKu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Tasarım ve Konfor: JBL Live 500, daha geniş ve yastıklı kulak pedlerine sahip over-ear (kulaküstü) bir tasarıma sahiptir, bu da onu daha konforlu kılar . 2. Sürücü Boyutu: JBL Live 500, 50mm sürücülere sahipken, JBL Live daha küçük 40mm sürücülere sahiptir . 3. Batarya Ömrü: JBL Live 500, 30 saat batarya ömrü sunarken, JBL Live 400BT 26 saat sunar . 4. Ek Özellikler: JBL Live 500, Siri ve Alexa desteği, çok noktalı bağlantı ve katlanabilir tasarım gibi ek özellikler sunar
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Melis' Alıntı:
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Melis, onu söyleyeyim