Teplice'den Koleksiyoncu: Blue Mauritius, Gretzky'dir. Neredeyse 250.000 NHL kartı var

uTKu

New member
Dünyanın bir yerinde Young Guns serisinden Connor Bedard kartının 1:1 baskılı olduğu bir paket var, bu da tüm gezegende yalnızca bir tane olduğu anlamına geliyor. Hokey kart koleksiyoncuları arasında 1. yılın güncel olaylarını inceleyen sekiz yaşındaki Koukal Naden'den söz ederek ona 24 milyon kron ödül teklif ettiler.

Bir kart ülkesi olarak her biri hakkında, koleksiyonunuz hakkında, New York'a olan düşkünlüğünüz hakkında, bir parça hokey sopası ve forma içeren kartlar hakkında veya bunları neden oyunlardan imzalı tutmadığınız hakkında konuşun.

Kardeşliğe nasıl aşık oldun?
1996 civarında yazılmıştı, pt est tda. Hokey oynuyordu ve mağazada kartlar gördüm. İlkini, ikincisini aldı ve döküldü. Ergenliğe kadar biriktirdim. Ergenlik yaşlarımda hokeyi bıraktım, futbol ve futsal oynamaya başladım. Buz üzerinde dönerken 1990'lardan kalma hokey kartlarımın kutusunu açtım.

Kardeşlik içerisinde Kanada, Amerika, İskandinavya ile birlikte büyük bir gücüz. Sanırım biz bir Kartik halkıyız.
Luk Koukal

Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle

Aptallık etme

Peşin ödeme

Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K

Peşin ödeme

Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K

Bugün kaydolun ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
  • Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim