Teplice'den sonra koç Friis: Büyük rahatlama. Wiesner için durum nedir?

uTKu

New member
ZDIT NST içindir. Avrupa'ya bakınız, Avrupa'da EV DOMCM karar verilecek daha hızlı değil. Sta, Karanlık Tetiligov'un Bundesligov favorilerinden muzdarip olduğu Nmecko'da oynayacak. RDI 4: 0 kazanırdı, ama bu gerçek değil, öncelikli olarak 3: 2'yi sakladı.

Utkn Naal Fort Dakika Srensen'de, Glech Takcse ve Kuchta'dan sonra yine VPN'de elini VPN'ye dahil etmeyen bir DNSK stoperıydı ve cezayı oynamaya başlamanın sonunda Zn, tüpü karşılaştırdı.

NS'den bazı anlarda, küçük bir Nestail vardı ve biz rakipler daha hızlı deliyorduk. Ceza bile. TCH Veer'ten basit bir tane, sol kelime gerçekten şehirde olduğunda, tanınmış friis.

Ve bu nedenle: Mt Luke Haraslna nasıl?
Çok nodit. Karar verdiğinde onu sadece sen değil, bir süre hareket ettir. M'ye göre, ligdeki en iyi saldırı İK ve NS için çok uygun. Karanlıkta, ona yardım etmeliyiz ve başkalarıyla tanışmak ve öne çıkacak alanı hazırlamalıyız.

Tern Slavia tarafından desteklenen Basınç Altında CT'nin manifoldlarında favori olduğunu belirttiler. Bu mu?
ESK'da iki kupa alabiliriz ve OB istiyoruz. Ligde sahip olduğumuz, UT, UT onu kazanmak için izin ver. Hiçbir şeyi boşaltamam, çünkü Strahov için dikenli maksimum bırakın. Ligde mümkün değil, mirada en çok SRII'ye sahibiz, sonra uzun sürmedi. NS üzerinde baskı olup olmadığını bilmiyorum, her ikisi de aynı olasılıklarla aynı. Bir kupa için oynadığımız anda, NS motivasyonu için var. Bu, oyun ve Trenry için Spart oyunlarında.

Spaansk Kou lars friis iken tvrtfinlovho Utkn Teplice ile.

Sezonun fgrine'im var, Avrupa için gerçek mücadele oynandı ve BT'ye çok fazla ulaşabilirim. Rakiplerle kavgalar için nasıl hazırlanır?
Bir sayı ve sonuna kadar vn tk olacaktır. Başka bir şey, kendimize ve tüm DL'ye odaklanmamak için değil. Video, yenilenme, trnink. Cadm detayında hazırlanacak. Kavga edeceğimizi ve sonuna kadar bana. Çok daha fazlası yok, BT fit ve MT enerji, çünkü en çok ihtiyacı olacak. Bir daha olmayacak, 90 dakika kaldırması gerekmeyecek, hatta 120.

Uzun bir süre yan yana, Tonci Kuchta ve Rrahmani katıldı. İşbirlikleri nasıl oldu?
Özellikle ilk PLI, Teplice'in yeterince problemini göz ardı etti, ortada değildi. Kuchta hit ve Albion Sbhal n. İkinci yarıda daha da kötüleşiyordu, hiç yardımcı olmayan HRT PMJI. Albion vnn Strong olan ady arasında bir balon daha almalıyız, bu Prahrvek'in hızını ve büstusunu yükseltiyoruz. Akış yorulur yorulmaz, mutfağa çok yardımcı olan Olatunjim'e ekledik. Sonunda, ikiye karar verecek kalite ve pastal eksikliği vardı.

Kuchta bir GL verdi. TM'nin anı nasıl gösterilir?
Ben onun çaldığı için çok rd. Her gün geri çekilme çok zarar verdi. Mus BT iyi formda, NJ'den en iyi şekilde yararlanmak için çalışıyoruz. Biraz farklı Honza Kuchta, Lt. Sparta'ya çok fazla VC'ye, Maksimum, Stal, Sakin, Sakin Yüzlerce'ye DM'ye ihtiyacı var ve alamadığı zaman yapmaz. Blzen kelimesinin iyi anlamında böyle bir raaf. Duyguları olan böyle bir oyuna ihtiyaç vardır. O TEMOV ve NS'nin anlatması için.

Spaansk Tonk Albion Rrahmani PL'de Teplice Brno.

SPARANSK TONK JAN KUCHTA STL GL TVRTFINLE FURY ST TEPLICE.

Önündeki kulüp, Petrhn Hen'in VNM sakatlığı Tom Wiesner hakkında bilgi verdi. Peki ona ne oldu?
Yaralanmanın gerçekten çok davet edildiğini, benim için gerçekten iyi. Yeterince uzun sürecek. Trninka'da oldu, bir kazaydı ve NKDO'ya gideceği anlamında Dum yapacak hiçbir şeyi yoktu. Oyun için basit bir yer aldı, NMI ile ne yapmalıyız ve herhangi bir zamanda NM ile buluşabiliriz. Yaralanmak istemiyorsun. Ona ne olduğunu destekleyeceğiz, zihinsel olarak çok güçlü, birkaç mevsim çalışıyor. Sana.

Mony'nin sağ tarafında nasılsın?
Onlardan. Bir an için Krasniqi'nin bile, ana pozisyonları olmasa bile beni bu çiftlikleri kovalamasına yardımcı oldu. Sonra bu rolden öfkeli. Seçebiliriz, ilk yaralanmalardan muzdarip.

Yarışmaya bir nokta al