Tottenham koçu hala tehlikede: beni terleme ama harika oyuncularımı eleştirme

uTKu

New member
Sute ve M, ancak oyunu eleştirmeyin, Pazar gününden sonra Aston Villa ile 1: 2'ye hizmet verdikten sonra Avustralya Trenre'yi derinleştirdi.

Daha hızlı olmayan Antonn Kinskho, ilk dakikalarda Ramsey evinin sert çeliğine başladı. Mila PMO NJ'de, eldivenlerle susturmaya çalıştı, ancak balon sadece pizza yapmadı ve personel için sıçradı.

Sonra Tottenham birkaç ilçe, Jene …

NS Patn Start'tan geliyordu, Domcm bir benlik kazandı. Ve NAVC hayranları uyandırdı, konuktan pişman oldu.

Tottenham bana yedi yaşında, sadece Avrupa Ligi'nde kesintiye uğramak için bir kupa almak için. Kubbede, elit karanlıkta rahatsız edici bir insan olan TRNCT.

Ve insanlar sakin bir şekilde Kay, ben patnım ve Postcogla'ya geçtim yerim yok. Ama yine de bu TKCH ve ekstremitelerde İK'yı eleştirmemeleri gerektiğini tekrarlıyorum.

İçin?

İki TDNY'de olmak ilk karanlıktan eksikti ve on iki Borc, durum LEP, ama açıkta boş değil.

Ve ne istediği için, ama tüm erkeklerin iyileştiğinden şüphem yok, harika olacağız, o bir postcogol. Jen: NM DL ile çalışmak için alan alacak mı?

Hayranların hayranlarının Trenra'ya sahibine döneceği doğrudur. Böylece, Pazar günü Podveer'de, konuk sektöründen, kapaklar tekrar tekrar yeni bir Trninkov Merkezi ve lüks bir stadyumumuz olmasına rağmen, ancak hırs eksikliğinin bir hayranı olan İngiliz bir işadamı Daniel Levy'ye karşı tekrar tekrar söylendi.

Onlar tutarlı, sahibi için SVDJ suçu, ancak bazıları sadece Trenre'yi etkiler, geç STDN'deki BBC One stüdyosunda Alan Shearer ve tezgahtan gelen tepki. Cesaret alabilmeleri ve kendilerine rahatlayabilmeleri gerekenler. Bilin, itme, uzman Dion Dublin'i eğdi

NM Yılın Kalesi'nde, ilk karanlıktan erkeklerle bir araya gelen, en az ve geri kalanında oynayan yedi yaşında ve sekiz yaşında bir erkek çocuk inşa etmek için başka bir şey yok Dördüncü Sedle Ritmi. Bunun karanlıkta görünmediği izlenimine sahipseniz, Postcogla'nın omuzları olan ET hakkında konuşmuyoruz.

İzleyici düzenli olarak sadece sekiz yıllık Archie Gray, bira içinde aptalca suçlu, 19 yaşındaki VDSK sentopol Lucas Bergwall ve yedi yaşındaki Mikey Moore'u hareket ettiriyor. Deneyim ve VT Hatalar, yirmi bir -bir -year -lold Kinskmu, MSCI'den sonra Krun anlarının son birkaç gününde adalarda.

Bu, taraftarların NVrat Guiglielma Vicaria'dan sonra yara çapasından sonra tezgahta olduğu gibi ESK golünü oturtacağı yavaş yavaş tartışılmasının nedenlerinden biridir.

DL Postcoglou olacaksa, belirsizdir. Ya da değil?