Tour de France 2025: Ağrı bisiklet sürmenin bir parçası, Warrior Almeida'yı ilan ediyor

uTKu

New member
Sekiz aşama sprinterler için çok açıktı, EVN ve kimse Nik'e gitmedi.

Ve totalenerjilerden sadece 80 kilometre pedal çevirme yükseldi Mathieu Burgaudeau ile Matt Vercher. Günün en azından biraz biraz başladı ve Sprinter'lerin karanlığın son kilometreye ücretsiz gitmediğine özen gösterdi.

Kamard ile Nik'te hangi gün yapılmayacak. İkisinin Mathieu ile olması çok büyüktü, sonra Vercher eridi. NAVC'nin Milo jestine organizasyonu ve sahnenin en yüksek savaşçısı ödülü OBMA tarafından verildi.

Yedinci kilometrelerden sonra, değişmezlerle mücadele ettikten sonra, en azından her iki Kamardi de pdium ve UT hak ettiği alkışlarda bir araya gelebilirdi.

Mathieu Burgaudeau ve Matto Vercher, En Fighter 8 için bir ödül.

Cumartesi günü hak ettiği alkışlar Joao AlmeidaLouis Barr Ve Saint-Men-Le-Grand ve Laval arasındaki yolda olan savaşçıları tekrar verdi.

Yanlış anlamak

Barr, PDU'da favorit gruplarda sona erdi ve mur-de-bretagne üzerindeki CLE'ye biraz büyük st.

Pesto Cumartesi günü Isı ve güneş yanığı altında uzun bir savaş için övgü aldı. Sanık bir el, LTK ve her iki diz üzerinde kasetler.

Pten's CLE'nin Barrho'nun fotoğrafları:

Louis Barré, sen savaşçı
🫶

Ön gruptaki kazadan sonra Tour de France Stage 7'yi bitirdi. https://t.co/j0phyn0u8cm

11 Temmuz 2025, 18:48, Pspvek Arşivi: 12 Temmuz 2025, 22:12

BT Eddie'den Dunbar'a Jayco arkada ya da yeteneklere yardım etmedi, bu yüzden yetenekli Ir bu yüzden o yıllarda bu büyük turda ayrılmak zorunda kaldı

Barr Notn Obzan I'in sekizinci aşamasını tamamlarken Santiago BuitrogoPDU'dan sonra durumu Bahreyn'den Ptenm Cli TMOV Park'ta yorum yaptı Matej Mohori Sue: Duvarlara çok şey kalmadı.

Ve Pestoe Cumartesi temposu Pedel Günü olarak ve Peloton Vldl'de Pesto testeresinin dikkatsizliğinden yazdığı gibi değildi. Yerden yükselen yerden Marc SollerIntermarch'tan Barrv meslektaşının ağrısı Jonas Rutsch. Bir dakika sonra en yavaş grup değil, yırtılmış bir forma ile CLE'ye geldi.

Jonas Rutsch CLE 8'e içecek. Son akifer olarak tam sahne:

Jonas Rutsch, kazasından sonra Tour de France 8. aşamasının sonunu bitirdi, minnetle herhangi bir kırık olmadan https://t.co/ozw0jthb6s

12 Temmuz 2025, 20:40, Pspvek Arşivi: 12 Temmuz 2025, 22:13

Ama biz çoğunlukla Portekiz Almeida eyaletiyiz. İlk ML, ana Pagar'ın dağlara yardımı ve genel ped üzerindeki Zlon varyantı BAE. Almeida istifa ederse, bir gemi ile damgalanabilir, hatta Belgick raporu Renaat Schotte uyardı.

Almeida, Pten'in PDU'sundan Ebra kırığı ve dövülmüş bir el aldı. Ancak Cumartesi aşamalarının başında eksik değildi. Düştüğümden beri Saint-Men-le-Grand'da iyimser dedi. Aslan eli çok iyi değil. Parmaklarla, zayıf frenleme veya tekerleği etkileyen koklar. Ama yapıştırılmalı.

12 Temmuz 2025, 15:27, Pspvek Arşivi: 12 Temmuz 2025, 22:15

Ve böylece pelotonun çoğu, harman günün gününü, öfkeli veya heyecanlı bir Almeid olmadan, yoldaki kamburluğu onurlandırmadan kolay bir profil, sakin bir hızda vaaz etti.

Balk için oldukça kolay bir gündü, onun için çok fazla değil, CLE'nin arkasına kızdı. Yeterince var. Ama sadece pelotonun geri kalanıyla, karanlığı olabildiğince borulamak istiyorum. Ağrı bir bisiklet ısırığıdır.

Luto da parkını takdir etti Tadej Pagar. Joao gerçekten büyük bir asansör. Cadm'den acı çekmenin hızlandığını görmekti. Şapka aşağı, E sahneyi tamamladı. M Nturura SKUTENHO AMPIONA.

Twitter'da PT DM VDT

CLI sekiz aşamasında çantanın en çok alkışları oplnnn Jonathan Milanodiğer aşamada İtalyanları bitiren.

Tyiadva habn, GI evinden zaferlerin kontamininde ve noktada iki tulumdan, ancak turda, ancak ilk kez.

Ve böylece Lidltrek'in spor editörüne oldukça zor zamanlar verdi, böylece Fransa'ya aday göstermesi özellikle mümkün olduğunca mümkün olacak.

Tabii ki, tur şehri aynı şekilde kuruluyor Mads PedersenGeçen yılki Green Jersey, ancak toplu aralığın birinde serbest olmayan bir PDU'dan sonra ikincisini sona erdirmek zorunda kaldı. Ve bu yıl intikam almayı umuyordu.

Sezonun tutuklanmasında, çanta karanlıktan öğrendi, EKN pleity alamıyor. Kolay bir konuşma değildi, sole yazarı ortaya çıkardı Steven De Jong.

Yeşil forma için savaşırdım, ama yatakta olmayacağım, çünkü bu yıl tura çıkmayacağım, sonra tipik alaycas pedersen ile oyulmayacağım. Asti on Gir'den, Bodovac Souti'de maksimum Monho: Sahnenin Tyi ve Hakimiyetini yaptı.

Sanki Milan'ı bir eldiven atmış gibi: Yani sen, gençsiniz, ne yaparsın.

Ve Milan DL, peki ya ben.

Prmies üzerinde sprintler koşan, Mondl'da sadece TSN vardı. Pelotonun uykusuna düştüğünde ve geldiğinde korkak -yukarı aşamasının anısını uzaklaştırmayı başardı ve Jasper Philips DVNO VTZSTV'de sevindi.

Belçika'dan, ilk kez onun için olmayan Belçika'dan yeşil bir forma aldı. Ve Cumartesi aşamalarında mükemmel bir şekilde pedelendi.

NJ için Mrnho Tepesi'ne gitme ihtiyacı Nron olacak, ortaya çıkacak. Elleriyle utançla jestte, onun başıydı. Guling, bu DL.

Jonathan Milan VTZ Tour de France'ın 8. aşamasında. Van Aert nihayet final.

Röportajlarda gülümsedi ve Karanlık Üzerindeki Merak'ın sevinci sözlerini yapmadı. VTE, ben ve TM ve ben bunu hak ettik, ikincisini tekrarladım.

Zaferi gerçekten etkileyiciydi. Arkasına baktığında Mathieu van der PoelKimden vazgeçti Kaden Groveskimse ona eşit olamazdı. Ne zaman bile, arkasında ona haber verelim?

Wout van Aert! Belgick Vuml, formu ikinci Laval şehrine biraz sürpriz oldu.

Skoen Noveli o zaman Vismy Riders, kaide tahminlerinde günün favorisi olarak hiç olmadığını bildirdi. Oh, ama RNO'ya gidiyoruz, hamle yapmak istiyorum, mizahla tükenmeyi aldım. Twitter'ın alt aşamasında bunu!

Bu nedenle, Van Aerv ET'yi Sti X ve Sunday RNO'da izleyin. Böylece dokuz aşama yığın aralığında gösterilmiştir.

Ve ter, 6. Tobiase Lundaml ilk kez yeniden konuşur Pavel Bittner.

ESK MLADK UV Pondl PT'yi bitirdi ve Fini iyi bir zamanda ml opt sedt olurdu. Eski bir sprint ve m'ye gidiyor. Çocuklar Laval'da olmayan bir bağ tutkalını almak istiyorlar. Çok fazla Pleit verdi! Çek MDIA için bir girinti olarak büyüdü.

Pazar rotasında Nechkuk Jam, hatta editörün Christian Prudhomme Yalnızca vomage'daki mankenlerin değişmesine yönelik rotadaki tek Monou komplikasyonu olarak tanımladı …

Sprinterler için, DLKA'nın ucunun en büyük ucu uçaktır. Bir kilometre ve PL'de sinirlerim etrafında yırtılır ve köpek ilkini kutlar.