Tüketim politikası davası: Delhi mahkemesi büyük olasılıkla Sisodia’nın kefalet talebini Cuma günü dinleyecek | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Tutuklanmasından yaklaşık iki hafta sonra yolsuzluk davası Artık yürürlükten kaldırılan tüketim vergisi politikasıyla ilgili olarak, Delhi’deki bir mahkeme muhtemelen Cuma günü görüşecek kefalet için başvurmak eski Başbakan Yardımcısı Manish Sisodia’dan.
özel yargıç MK NagpalSisodia’yı 6 Mart’ta adli gözaltına gönderen CBI, AAP liderinin başvurusunu 10 Mart’a kadar yanıtlaması talimatını vermişti.
Sisodia, başvurusunda Merkezi Soruşturma Bürosu’nun talebi üzerine soruşturmaya katıldığını belirtti.
Ayrıca, tutuklanan diğer zanlıların kefaletle serbest bırakıldıklarını ve tüm kurtarma işlemlerinin yapıldığını belirterek, kendisini gözaltında tutmanın verimli bir hedef olmayacağını belirtti.
Sisodia, Delhi’nin önemli bir anayasal görevine sahip olduğunu iddia etti ve toplumda derin kökleri olduğunu söyledi.
CBI, Sisodia’yı 26 Şubat’ta, şimdi ihraç edilmiş olan yasanın hazırlanması ve uygulanmasında yolsuzluk iddiasıyla bağlantılı olarak tutukladı. Delhi Tüketim Politikası 2021-22.
Mahkeme, CBI’nin kendisini yedi gün boyunca sorgulamasına izin vermişti.
(PTI girişleri ile)