YENİ DELHİ: Delhi Başbakanı Arvind Kejriwal, Cuma günü Başbakan Narendra Modi’ye, onun liderliğinde ülkeyi yok etme girişiminde bulunulduğunu söyleyerek bir saldırı başlattı.
daki bir konuşmada Delhi Meclisivali yardımcısını da suçladı VK Saxena işi Aam Aadmi kutlaması (AAP) hükümeti.
Kejriwal başbakan hakkında konuştuğunda Meclis’te bir kargaşa çıktı.
01:14
Kavga etmek istemiyoruz, Merkez ile çalışmak istiyoruz: Arvind Kejriwal
Rahul Gandhi’nin Lok Sabha’dan diskalifiye edilmesine atıfta bulunan Kejriwal, “korktuklarını” söyleyerek merkezi hükümeti hedef aldı.
Gandhi, bir iftira davasında mahkûmiyeti ve cezasının ardından Lok Sabha’dan diskalifiye edildi.
“LG sahab’a ‘Sen Gujaratlısın. Bizim konuğumuzsun’ demek istiyorum. Delhi’deki yolların isimlerini bile bildiğini sanmıyorum. Ama biz kavga istemiyoruz. Birlikte çalışmak istiyoruz. Gelecek nesiller ne diyecek “Kavga ediyorlardı. Her eve kanalizasyon bağlantısı yapmalıyız, yeni otobüsler almalıyız, trafik durumunu iyileştirmeliyiz… birlikte yapalım.”
“Sizinle çalışacağız. Bu, Hindistan ile Pakistan arasında bir savaş değil. CM ve LG birlikte çalışmaya başlarsa, temelde iki motorlu bir hükümet olacak” dedi.
(PTI girişleri ile)
daki bir konuşmada Delhi Meclisivali yardımcısını da suçladı VK Saxena işi Aam Aadmi kutlaması (AAP) hükümeti.
“BJP halkına, Başbakan Narendra Modi liderliğinde ülkeyi yok etme girişiminde bulunulduğunu söylemek istiyorum. Ülkeyi yok etmek isteyenler BJP’de olsun, ülkeyi kurtarmak isteyenler de BJP’den çıksın.” BBP” dedi. söz konusu.Paranızı kaybetme şansınız iyi bir şans नरे देश को तब तब तब में करने की कोशिश कोशिश… https://t.co/ixhiiz4zje
— Saurabh Bharadwaj (@Saurabh_MLAgk) 1679656233000
Kejriwal başbakan hakkında konuştuğunda Meclis’te bir kargaşa çıktı.

01:14
Kavga etmek istemiyoruz, Merkez ile çalışmak istiyoruz: Arvind Kejriwal
Rahul Gandhi’nin Lok Sabha’dan diskalifiye edilmesine atıfta bulunan Kejriwal, “korktuklarını” söyleyerek merkezi hükümeti hedef aldı.
Gandhi, bir iftira davasında mahkûmiyeti ve cezasının ardından Lok Sabha’dan diskalifiye edildi.
Kejriwal, LG Saxena’dan Delhi’nin gelişimi için hükümetle işbirliği yapmasını istedi.एक अहंक ी लिखे लिखे व को को को लिखे व व बच बच बच बच बच बच बच बच बच को को को को ब ब ब ब ब ब ब को को को को को से ब ब ब;
— MAYMUN (@AamAadmiParty) 1679656916000
“LG sahab’a ‘Sen Gujaratlısın. Bizim konuğumuzsun’ demek istiyorum. Delhi’deki yolların isimlerini bile bildiğini sanmıyorum. Ama biz kavga istemiyoruz. Birlikte çalışmak istiyoruz. Gelecek nesiller ne diyecek “Kavga ediyorlardı. Her eve kanalizasyon bağlantısı yapmalıyız, yeni otobüsler almalıyız, trafik durumunu iyileştirmeliyiz… birlikte yapalım.”
“Sizinle çalışacağız. Bu, Hindistan ile Pakistan arasında bir savaş değil. CM ve LG birlikte çalışmaya başlarsa, temelde iki motorlu bir hükümet olacak” dedi.
(PTI girişleri ile)