ve biatloncular sprintteki hatalarının bedelini ödediler, Alman Nawrath sevindi

uTKu

New member
Dondurucu uzun süreye kadar biatloncular buz bantlarıyla donatılmıştı, zemindeki koşullar onlar için daha iyiydi. Biatloncuların hiçbiri bu çantayı kullanmadı, hiçbiri on metreyi tamamlamadı.

En iyi atış, soldan yalnızca bir kez ıskalayan Karlk’tı ve sopası daha yavaş olduğu için 41. sırayı aldı. Pist hakkında pek iyi hislerim yok. Nefes alamıyordum, T Sport kameraları için ipucu arıyordum.

Bunlardan Krm en iyisini yaptı, 25. sırayı aldı ve sadece iki hatayla puan alan tek pozisyon oldu. Gözden kaçan iki yarayı açıkladım, bütün elim donmuştu.

Bu bir kod; tek bir hatayla paçayı kurtarabilirsin, iki hatayla ise başaramazsın. Ancak tartışmayacağız, koşullar herkes için aynı, sahada işleri berbat ettik, dedi antrenör Michael Mlek.

Kış için ayağa kalkıp mumlarını koydular. Kapatıcılığı hafife almışım, yazın parmaklarıma hiç saygı duymadım. Bazı ekstra katmanlarım vardı ki bu da hoş değildi, Jon Mareek ayağa kalktı ve Krm gibi iki hata yaparak 46. sırada bitirdi.

En çok Jakub tvrteck kaçırdı, bu hatalar onu 61. sıraya yükseltti. Hrza, görünüşünü tek kelimeyle anlattı. Yaptığı şeye kara ellerle vurmaya çalıştım. İlk tur berbattı, ikincisi biraz daha iyiydi ve üçüncü turda donma tehlikesi geçirdim.

Son start alan Adam Vclavk bu hatalarla 54. oldu.

Alman vtzstv’ye verdi

Vd Samuelsson en hızlı şekilde öne geçerken onu bitiş çizgisine yedi saniye kala Nora Ba takip etti ve o da ilk yarıda kusursuz bir performans sergiledi. Ayakta direk pozisyonunda yaptığı iki hata onu 300 metrelik uzun bir atlayışa gönderdi; bunun öncesinde Nawrath, Tarjei B ve son olarak Srum uçurumda kaydı.

Norveçli biatloncu bu dereceyle Dünya Kupası’ndaki en iyi sonucu elde etti ve geçen sezon kendi sahasında sprintte şu ana kadar 23. sırada yer aldı.

Sezon sonundaki bireysel su yarışında olduğu gibi, Alman biatloncu yarışmayı da birincilikle tamamladı. Philipp Nawrath, emin vuruşu ve hızlı lym’i sayesinde zaferini kutladı ve bu da onu BC sıralamasında Samuelsson’un ardından ikinci sıraya yerleştirdi.

Kusursuz bir şutör olan Tarjei B, ilk Alman’a 19 saniyeden az bir süre kaybederek yarışı tamamladı. Küçük kardeşi ve defans oyuncusu Johannes ise 18. sıraya razı olmak zorunda kaldı.

Kuşkusuz, büyük bir hırsla hareket ediyordu; geçen sezon tüm sprintleri fethetti ve Cumartesi günü Steleč’teki ilk durakta yarışı kazandı. İki penaltı turu geçmesi gerekti ve sette ayakta durma hatası yaptı, şaşırtıcı bir şekilde ilk tahtaya bile çıkamadı.

Detaylar üzerinde çalışıyoruz…