Vitk bir hat-trick yapmayı düşünüyordu. Her standardı denedim ama merak etme k

EnondeR

New member
Ve ter?

Düşündüm, sonra her standarda tekrar tekrar baktım. Ama bunun acısını çekmeyeceğim, dedi yirmi yaşındaki stoper.

Buna rağmen, bir maçta o zamana kadar Sparta’da attığı lig gollerinin sayısını eşitledi. Bir zamanlar iki yıl önce Teplice’de ve ardından Mlad Boleslav’da sevindi. Eve çok dokundu.

U tabii ki gibidir. Orada bir şeyler inşa etmeyi çok isterim, bu benim büyük bir hayalim. Belki yakında, dedi.

Jablonec’te çok beklemesine gerek kalmadı, on iki dakika sonra Kaan Kairinen’in köşe vuruşundan golü açtı ve çeyrek saatte aynı oyun beni kafasına geçirdi.

İlk durumda, asistan Lubo Louka’nın benim için hazırladığı alanda bekledim. Bu tür bir adam oldukça sezgiseldi, arka direkte topu bekliyordum ve o şarkı söyledi, açıkladı.

Geçen sezon ilk takımın istikrarlı bir üyesi olmasına rağmen, bu yıl teknik direktör Brian Priske ona sadece beş maçın ikincisinde başladı ve Zln’de (1:0) yedek kulübesinden bile başlamadı.

Euro 21’de bir sakatlık nedeniyle şanssızdım, sonra daha yavaş hızlandım. Aldığım her ance için rd benim. Benim işim her zaman %100 hazırlıklı olmak ve sonrasında beni seçmek koçun işi, dedi.

Avrupa Şampiyonası’nda, 2: 1 gol attığı İngiltere veya Almanya tonlarına karşı savunmada başarılı oldu ve acı çekti. İsrail ile oynanan maçta on dakika sonra emekli olmak zorunda kaldı.

Bu yüzden geri döndüğüne ve sağlıklı olduğuna sevindim.

Açlığımız ortaya çıktı. Gerçekten bir tazı istedik. Hepimiz bir melek almaya hazırdık ve onu sağ tarafından yakaladık. Açıktı, Jablonec’i süpürdük, diye yanıt verdi.

Kou Priske, ilk bakışta riskli olabilecek Kopenhag ile ligin bu ön eleme turunun iç saha rövanş maçında ve maçtan önce sekiz değişiklik yaptı.

Kurtarmadan bir gün önce öğrendik ama hepimiz bununla mücadele ettik. Kaliteli ve geniş bir saç yelpazemiz olduğunu görüyorsunuz, başka bir şey aramam. Ek olarak, yeni trvnk onlara yardımcı oldu, daha hızlıydı ve daha iyi birleştiler, ki bu burada olağan değil, diye devam etti Vitk.

2017’den beri Sparta’nın genç takımlarında yetenekli bir defans oyuncusu. Yıllar sonra yaz antrenmanı için Vclav Kotal tarafından izlendi ve Ocak ayında Avrupa Ligi’nde Fransız tarafı Lille karşısında ilk maçına çıktı.

Bu süre zarfında, karanlığın dipsiz ağzına doğru yol aldı. Bu yüzden yıllar içinde yabancı kulüpler onun etrafında dönmüştür.

Ama alakası yok, kimseyle konuşmadım. Her zaman yiyeceğim ama şu anda sadece Sparta’ya odaklandım, diye ekledi.