Vondroušová şunları söylüyor: Kendimi şaşırtıcı derecede iyi hissediyorum. İsviçreli kadınlara karşı bir hile ve kavga olduğundan şüpheleniyor

uTKu

New member
Vondroušová, Cancun’daki Şampiyonlar Turnuvası’ndan sonra uzun bir yolculuk yaptıktan sonra İspanya’ya ancak Pazar günü öğleden sonra geldi. Öğleden sonra 1 numaralı sahada antrenman yaptı ve akşam on iki takımın resmi ziyafetini yönetti.

Pazartesi öğleden sonra, orta sahaya çıktıktan sonra yoğun programına rağmen tazelikle dolu olduğunu söyleyerek övündü.

“İyi uyudum, çok iyi. Sabah biraz yorgundum ama çok hareket ettiğim için aşırı jet lag yaşamıyorum. Şaşırtıcı bir şekilde kendimi oldukça iyi hissediyorum” dedi Sevilla’da Çek gazetecilere.

Daha önce yerel mahkemelerde bulunmuş olması da onda olumlu izlenimler uyandırıyor. Orta sahaya ilk temas ettiğinde, en sevdiği şortuyla filenin diğer tarafındaki Linda Nosková’yı sık sık kontrol etti, sonlara doğru her iki taraftan da keskin şutlar attı ve kaptan Petr Pála ile filelere hızlı atışlar yaptılar.

Çek ekibi son olarak Salı günü saat 16.00’da İsviçre karşısında kimin oynayacağına akşam toplantısında karar verecek. Şampiyonlar Turnuvasının diğer katılımcıları Barbora Krejčíková ve Kateřina Siniaková’nın Pazartesi akşamı gelmesi planlanıyor.

Markéta Vondroušová, Billie Jean King Kupası’nın final turnuvası öncesinde koç ekibin gözetiminde Sevilla’daki merkez sahada koşulları test ediyor.

Vondroušová, “Kızların nasıl hissedeceği konusunda hemfikir olmalıyız” diye tahmin ediyor. “Muhtemelen Kačka ve Bára’ya güvenemezsiniz, belki çiftler halinde… Tam tersine, Maruška (Bouzková) ve Linda Cuma gününden beri burada antrenman yapıyorlar.”

Buna ek olarak, milli takım, çiftler takımlarının birbirlerine karşı başladığı, ardından tekler düellosu yaptığı ve 1’de belirleyici olan çiftler maçıyla sona erdiği dizilişi değerlendirirken tüm maçın şeklini de dikkate almalıdır. :1.

“İkinci maçı ve ardından çiftleri kimin oynayacağını düşünmeliyiz çünkü ara sadece birkaç dakika. Bu bir karmaşa, hepimizin hayatta kalması ve hayatta kalması için bunu nasıl yapacağımızı bulmalıyız” diyor Vondroušová. Çekler, gruptaki ikinci maçını Cuma günü Amerikalılara karşı oynayacak.

İsviçre’nin son şampiyonu, en büyük yıldızı Belinda Bencicová hamileliğinin dördüncü ayında olan ve büyük ihtimalle oynamayacak olan tenisçilerinin sahaya yerleştirilmesi konusunda da taktiksel davranacak.

Viktorija Golubicová (dünyada 83.) muhtemelen bir numara olurken, yalnızca on sekiz yaşındaki Céline Naefová (137.) ve Jil Teichmannová (142.) ikinci numara için yarışacak.

Beklenen 1 numaralı Çek tekler “Satranç olacak” öngörüsünde bulunuyor. “Bolubicová ve Teichmannová geçen yılın finalinde iyi oynadılar, inanılmaz kızları yendiler ve takım müsabakalarına bizim kadar tutkulular. Bu bir eziyet ve kavga olacak.”

Megagame için para topla