Vukadinović'in golü sayılmadı ama yine de sevindi: Az önce Slavia'nın üzerimize ne kadar yağdıracağını duydum

uTKu

New member
Tutuklanmadan önce birisi bana bunu söyleseydi, konuyu ele alırdım. Çok büyük bir fiyat. Vukadin'e sırıttı: “Pazartesiden beri sadece ne kadar dökeceklerini duydum.”

Neye cevap veriyorsun şüpheliyim?
Belki şehirde dolaşıp ne bulacaklarına bakarım. Her zaman yeni bir şeyle gelirler. Ama bunu adım adım alıyorum. Taraftarları pek sevindiremiyoruz. Pazar günkü Slovakya maçına Slavi ile aynı ter içinde geleceklerini ve derbinin çekişmeli geçeceğini biliyorum. Onlara ihtiyacımız var. O halde onun hakkındaki hikaye farklıdır.

Slavia'ya tek gol izni verdin. Kredi savunması mı?
Biz sorumluyduk. Zamana ulaştık. Güçlü oldukları bir kombinasyona zamanları olmadı. Onların hatalarını kapattık. Ve altında kızgındık. Tonka Kenny'yi tebrik etmeliyim (İkugar). Bize çok yardımcı oldu. Çok sayıda balona çarpın. Harika mücadele etti.

Bütün sonbaharda buna benzer bir tonkayı kaçırdım, değil mi?
O, kurtuluşun alfa ve omegasıydı. Ona tekme attığımızda sadece vurmakla kalmıyor, bir süre yere de düşürüyor. Bu meme başlığıydı. Görülmesi gereken bir dersti. Slavia ligdeki en iyi savunmalardan birine sahip ve bunu iyi idare ettiler. Neyse bu böyle devam edecek.

Ne tanınmayan gl. VAR'ın onu iptal ettiğini gördün mü?
Ben bunun bir mutfak olacağını düşündüm. Aptaldım. Bir tüyle tükenmedim. Ama aşağıda sınıra baktım. O alayı yendi, ben de onu böyle yendim. Gerçekten işe yarayacağını düşündüm. Ancak VAR devreye girdiğinde onu iptal edeceği açıktı.

Vpn'inizde en son video kararı ne zaman devreye girdi, size ceza gelmesinden korkmadınız mı? Vylouen Jurek şaşırmıştı.
Gördüm. Didiba biraz önce Jurek'i azarladı, o da karşılık verdi. Herhalde kışkırtılmıştı. Hareketini gördüm ve hemen bir karar verdim ve bu yapılabilir. Parlak kırmızıydı.

Bu neken sonucu kurtuluş mücadelemde bana nasıl yardımcı olabilir?
Çok umuyorum. Ligin en güçlü takımlarından biriyle oynayabileceğimizi gösterdiğimizde, neden diğerlerinin başına gelmesin?

Bu yüzden Teplice'de boşa harcanmış bir hayat var.
Büyük Ama değerlendirdik, bu iş bitti. Bu kimsenin umursamadığı bir artı noktaydı. Pazar günü onaylamak istiyor.