West Ham'i seçtim, benim için doğru planı var. Diouf zaten İngiltere'de tanıtıldı

uTKu

New member
Ben astn, burada bt. DLM, Karie'de bir adım attı ve yeni bir takım arkadaşı, Diouf ile yeni karanlığının ağı için sert bir adım attı.

Ve DL'ye devam etti: Kadho için Premier Lig rüyası, ama karanlığın en uzun kısmı. VM büküleceğimiz.

Eden'de Senegalsk futbolcu Ravel bir yıl ve PL. 2024 kışında Pepot'taki Norveç throms'a 50 milyondan az kron gönderen Slavia iki iki değil.

Gök gürültüsü gibi ticaret.

Trenr Jindich Trpovovsk, her şeyin bunu yaptığı büyük sevinç. Londn, Malick için uzun vadeli bir öncelikti.

Diouf Pazar günü tam Eden tarafından yattı. ZPR'de Dinamo Drany Dinamo'ya karşı Mycle Ligi'ne katıldı. Takım arkadaşlarına ve arkadaşlarına en son sarıldığında bir hayranı kızdırdı.

İngiltere'de Slavia'daki ML'nin 12 duvarında 12 giyeceğiz.

İlham verici PBH, hepimizin biraz takıma sahip olması gerekecekti. Malickv Potler brutln. Özellikle West Ham'de, M en iyi Premier Lig kulüplerinde görünmek için. Bir keresinde, NJ için Idel Club'ın Liverpool, veda için saçma olacağını söyledi.

Slavia'daki Diouf, Avrupa'da Neanj Mlada aslanı Beky'den birini geliştirdi ve bunu Senegalsk Milli Takımının tabanına dönüştürdü.

NJ'nin kışında bir kristal saray vardı, sonunda başka bir Londra kulübü West Ham'e yirmi yıllık faturalar vardı.

Kat Tom Souk, Salvist ve Çek temsilinin bölümü ile. Hattaki şehir ML rakipleri olacak, özellikle 19 yaşındaki Oliver Scarles ile.

KDRU DL ZDVI'da ve aslanı Emerson'a geri verdi, ancak İngiliz MDI'sına göre ayrılıyor.

TRNCT PCE'de İngiliz Premier Ligi Ronk'u sona erdiren Trenrem West Ham, geçmişte Brighton veya Chelsea'yi yöneten Graham Potter.

Malick, uzun zamandır izlediğimiz genç bir İK, West West Ham. Bize, nm mükemmel ve fit ve ny nm. SVJ VK'de onları götürdüler, son MSC büyük bir ilerleme kaydetti.