Yaralı rakip bekliyor. Švabíková Glasgow'u yönetti. Ve artık Paris'e sınır!

uTKu

New member
est mso, sezonun en iyisi. İstanbul'daki Avrupa Salon Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan yirmi dört yaşındaki sporcu, “Memnun oldum” dedi. Sadece iki denemeyi 475'te tamamladığım için üzgünüm. Açık bir kural belirledik: atlayışları paketlemeyin. Sana yaptığım tek şey buydu. Bu muhtemelen tek olumsuzdur. Tüm kablolama oldukça karmaşıktı ve bunu düzeltmeyi başardığıma sevindim.

Önünüze atlayan Francouzky Chevrierov'un sakatlığı nedeniyle işler karmaşık mı oldu?
Peki ama çok şey vardı Organizasyonu alması hoşuma gitti. Koşucular atlamalar arasında dolaştıkları için uzun bir duraklama yaşadık. Bu normaldir ancak bu kadar uzunsa endişelenmeyin. Sadece biz değildik. All-around ve üç adım atlayıcıların bile sorunları vardı.

Peki ya Fransız kadınları?
Hoş değildi. Upluk ve ki'ye nasıl düştüğünü gördüm. Arkamı döndüm ve baştan çıkarıcı bir kadın gibi ona bakmamaya çalıştım. Daha sonra onu götürdüklerinde dizinin alçıda olduğunu gördüm. Belki bir kırık? Nevm. 465'te zor olanları aldım. Fazla bir şey olmadı, korktum. Ancak bu girişimde neyin başarılı olduğuna odaklanmaya çalıştım.

Molalarda kendinize nasıl bakım yapıyorsunuz?
Hareket etmeyi hayal ediyorum, dm si atlama, düzlükler. Ama bir daha yorulamayacağım o yüzden ara vereceğim.

Etkinlikte yarışan Ondej Kopeck, hem finalde hem de finalde stadyumdaydı. Bir şekilde iletişim kurdunuz mu?
Evet evet Göz göre göre bakmaya çalıştık. Ondra'nın devam edememesine çok üzüldüm. Topuğu burkulmuştu ve gerçekten acıyordu. 455'ten sonra bana iki kez baş parmağını kaldırıp gülümsedi. Ama sonra spor ayakkabılarını ve atını çıkardığını gördüm. Üzgün.

Tykaka Amlie vbkov HMS Glasgow'da dövüşüyor.

Sivilce ve yaralanan eklemlerle ilgili tüm komplikasyonlar sona erdi ve dolu bir başlangıç listesiyle uğraşmak zorundasınız. Zihinsel olarak da güçlü olduğunuzu kendinize kanıtladınız mı?
Böyle. Sonunda şaşırdım. Marş motoru tamamen yüklendi. Bu yaz olimpiyatlara hazırlanan ve sakatlanan Nina Kennedy dışında dünyanın en iyi kızları da vardı. Onlarla mücadele ederek yolumu bulmam harika bir şey.

Altı yerde, Pai'deki Olimpiyat Oyunları sıralamasında da iyi puanlar olacak. onları saklayacak mısın?
Sıralamaya gelince, iyi bir konumdasınız. Başarısız olmamam gerekiyor, bu yüzden Olimpiyatların geçeceğini biliyorum. Hatta aynı mm keskin sınır olan 473'e kadar. Amacım benim sayemde oraya ulaşmak.

Sizce şu anda onların sorunu ne?
Hız. İlki, köpek 480'i atlayan kızları süslüyor. İngiliz Molly Cauderyov da bir röportajında değişen ve artık mümkün olan şeyin önce kendisinin hızlanması olduğunu belirtti. N sayesinde çok zorlu olanlara girebileceksiniz ve bu tamamen farklı.

Gerçekten hız üzerinde çalışabilir misiniz, yoksa çoğunlukla doğuştan mı geliyor?
Elbette doğuştandır, ancak bir dikenle birkaç yüzde bir oranında hareket edebilirsiniz. Elbette ki bu kaçınılmaz olacaktır. Ben bir sprinter değilim, teknik veya sla gibi diğer hususlara dikkat etmem gerekiyor. Ama ona bağlı kaldığınızdan emin olun.

Yaz sezonuna kadar gümrüklerde neler olacak?
Urite. Mj cl hızlanacak, kusura bakmayın. Ve en önemlisi: hız ve zekayı birleştirin.