Yardım yağıyor: Noida kolej havuzları Rs 5 lakh, polis bir günlük maaşı bağışladı | Noda haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
BÜYÜK NOIDA: Yılbaşı gecesi arabanın çarptığı BTech öğrencisi Sweety Kumari’nin tedavi gördüğü şehir hastanesindeki doktorlar, Perşembe günü beyin hasarının iyileşmekte olduğunu ancak durumunun iyileşmesinin en az iki hafta daha süreceğini söyledi. iyileşmek için iyileşmek.
31 Aralık’ta Beta-2 alanında eve yürürken bir araba ona çarptığında Sweety havaya fırladı. Kafa travması nedeniyle ameliyat oldu, ardından komaya girdi ve ventilatöre bağlandı. Son sınıf öğrencisi de yedi bacak kırığı geçirdi.
22 yaşındaki Çarşamba günü kendine geldi. Greater Noida’daki Kailash Hastanesi DGM’si BK Sharma, “Sweety’nin sağlığı düzeldi, ancak iyileşmesi en az iki hafta daha alacak” dedi.
Ailesinin onu günde iki kez yoğun bakımda görmesine izin veriliyor. Gözlerini açtı ve annesinin dokunuşuna tepki veriyor.
tatlımın babası Shiv Nandan PalPatna’dan bir çiftçi Perşembe günü TOI’ye ailenin okul ücretlerini ödeyecek parası olmadığını söyledi.
Okuldan hemen sonra biraz para biriktirdi ve bunu BTech giriş sınavına girmek için kullandı. Pal, “İlk öğrenim ücretini ödedim ve o 4 lakh Rs tutarında bir öğrenci kredisi aldı. Bazı belgeleri imzalamak için bankaya gittiğimi hatırlıyorum,” dedi.
Bölgesel bir basketbol oyuncusu olan Sweety, Cuma gününden itibaren final sınavlarına girecekti. Kazadan beri öğretmenleri, idaresi ve arkadaşları onun hastane faturaları için para topladı.
Greater Noida Teknoloji Enstitüsü (GNIOT) yönetimi, Sweety için 5 lakh Rs topladığını söyledi. GNIOT’ta kabul hücresi başkanı Pankaj Singh, “Yönetim Rs 1 lakh bağışladı ve öğretmenler ve öğrenciler de katıldı. Sweety’nin ebeveynlerine tedavinin maliyeti konusunda endişelenmemeleri için güvence verdik” dedi.
Başkalarından da yardım yağıyor. Noida Polis Komisyonunun tüm memurları, Sweety’nin tedavisi için günlük toplam 10 lakh Rs maaşla katkıda bulundu. Pal, yabancılardan da telefon aldığını ve hatta bir kişinin Perşembe günü yardım etmek için hastaneyi ziyaret ettiğini söyledi. Perşembe günü, Sweety’nin üniversiteden arkadaşları onun iyileşmesi için dua ettiklerini söylediler. Ashirwad Mani Tripathi, “Instagram hesabını izlemeye devam edeceğiz ve çabucak iyileşmesini umuyoruz” dedi.