Dernekten Adam Hansen sosyal medya X hesabında, CPA'nın Pogaar ve Vingegaard'a yaptıklarından dolayı muhtemelen çocuğa karşı ilk eylemi gerçekleştireceğini yazdı. Bu saygısızlıktır ve hoş görülmeyecektir.
Pogaar, ilk Pirene etabını, test aşamasında kendisine iki dakika kaybeden Vingegaard'ın 39 saniye önünde kazandı.
Çok fazla gürültü vardı ve birisi cips atıyordu. Aynı durumun Tadej'in başına da geldiğini duydum. Reuters'e göre Vingegaard 14. etabın zirvesinde bunun kolay olduğunu söyledi. Ve yola çıkmayın. Turun önceki iki yılında, birisi için bisiklet parkurunda içki içtiğini anlamıyorum ve öyle olacak, diye ekledi.
Tour de France'ın 14. etabındaki disiplinsiz vahşi canavar:
13 Ekim 2024, 18:54 pspvek arşivlendi: 14 Ekim 2024, 12:17.
Pogaar, ilk Pirene etabını, test aşamasında kendisine iki dakika kaybeden Vingegaard'ın 39 saniye önünde kazandı.
Çok fazla gürültü vardı ve birisi cips atıyordu. Aynı durumun Tadej'in başına da geldiğini duydum. Reuters'e göre Vingegaard 14. etabın zirvesinde bunun kolay olduğunu söyledi. Ve yola çıkmayın. Turun önceki iki yılında, birisi için bisiklet parkurunda içki içtiğini anlamıyorum ve öyle olacak, diye ekledi.
Tour de France'ın 14. etabındaki disiplinsiz vahşi canavar:
13 Ekim 2024, 18:54 pspvek arşivlendi: 14 Ekim 2024, 12:17.