Yatırımcıları çekmek için neden bir şehir tanıtım gezisi, diye soruyor Raut| Bombay haberleri

EnondeR

New member
Bombay: Shiv Sena (UBT) Milletvekili Sanjay tırtıl UP CM’de kazmaya gitti Yogi Adityanath, UP’ye yatırım yapmak için neden Mumbai’de bir tanıtım gezisi yapmak zorunda olduğunu soruyor. Raut, Yogi’nin roadshow’unu “siyasi bir mesele” olarak nitelendirdi. UP CM’nin Mumbai’ye siyasetle uğraşmak için mi yoksa eyaletinin gelişimi için Mumbai’nin sanayicilerinden yardım istemek için mi geldiğini sordu. Raut ayrıca Maharashtra CM ve CM yardımcısının bu ay Dünya Ekonomik Forumu toplantısına katılmak üzere gittikleri Davos’ta bir roadshow yapıp yapmayacaklarını sorarak Yogi’ye ateş açtı. Yogi’nin film endüstrisi üyeleriyle görüşmesine tepki gösteren Raut, film endüstrisinin değişeceğini düşünmesinin saflık olacağını söyledi. “O (Yogi) UP’de bir film şehri yapmak istiyorsa yapmalı. Ama hiç kimse film endüstrisini Mumbai’nin dışına çıkaramaz,” dedi Raut. MPCC başkanı Nana Patole, CM Eknath Shinde ve CM yardımcısı Devendra Fadnavis’i Yogi’ye “kırmızı halı döşemekle” eleştirdi. — Chaitanya Marpakwar