Yeni Kaufland Mağazası: Yıldızlar robot taksiti ve meyvenin kendisini bilen ağırlıktır.

EnondeR

New member
Robot, Danmu makalelerine Dan görgü kuralları olup olmadığını kontrol edebilir ve trafiğin operasyonundan sorumlu MV Kaufland'ın David Ha'yı açıkladı.

Buna ek olarak, Tally ZM'nin mevcudiyetini kontrol eder. Ayrıca, bazı makalelerin bir tamponumuz var, taksit tanınabilir ve daha sonra girişimci olan bir rapora giriyoruz. Sonra pire ve biz yapıyoruz, ekledi, ekledi.

Robot tüm mağazayı yaklaşık o saatlerde kontrol edebilir. Edinme ile tanışmaz ve geceleri beni sürmez. Diğer mağazalarda bu yapılır.

Klinik, robotun bir olmadığı, ancak Cumartesi günü iki tane olduğu. Biri bir dükkan tarafından navigasyon hakkında Star tarafından oynanır, böylece kaybolmaz ve olduğu yerde VDL. Türler daha sonra rafların içeriğini değerlendirdi ve anlamla gönderildi, ha değişti.

Meyve dışarı ve tadı kontrol

Zekanın zekası, Meyve ve Sebzeler bölümünde mağazada buluşmaktır. Özellikle fosilleşti. Dışarıdaki bu toti pi, meyve veya sebze türünün nasıl bir olduğunu aramayabilir.

Kuyu tanıyabilen bir kamera hayalinde bir kuyu. Bölgenin bölgesindeki iki tepenin altındaki kamera ve gördüklerinize dayanarak, veritabanındaki makalelerin benzer bir görüntüsünü arayan Ha'yı açıkladı. Ortaya çıkan fosil, fosilleştirileceği ürünü alacaktır.

Makaleler listesinde hiçbir ürün olmasaydı, beni her zaman teklifin dolgusuna fosilledim, değişti. Kameranın tanımadığı gerçeğine, tutuklamaya ulaşabilirim. HY'ye göre, veritabanı Venm ZD ile inşa ediliyor. Bugün iki günümüzde bugünkü önemli bir gelişmiş sonuç elde edebiliriz.

VHA keşiş meyvesi gerçek olmadan, Microtenek fabrikasında, Kaufland'da teklifte olan kötü şöhretli gerçeklerde bile. VHA'nın farklı anketlerin tanıma elmaları ile ilgili bir sorunu yoktur.

UML istihbaratı gelecekte, alkol durumunda kendi hizmeti nakit kayıtlarının kontrolü ile. Veri tabanındaki sistem UML zekası, kaç yaşında veya genç bir Dan Hunter olduğunu değerlendirebilir ve buna göre alkol satışı değil, değişir, ha.

Sistemin emin olmaması durumunda, kontrol edilecek ve fosilin standart yolla kontrol edileceğini ekledi. Göreceli ASE ve sistem herhangi bir yerdeki NJ'ye göre değerlendirildi.

MSTSK STI PRAHA-SLIVENEC'teki NOV mağazası, 26 merkezinde fosillere açılacak. Ana şehirde Kaufland'da on iki Inkufland ve Çek Cumhuriyeti'nde 145. Gelen Kutusu.