Yeni sözleşmeyi üst üste üçüncü golle vaftiz etti. Ama kendime bakmıyorum, diye anlatıyor Sobotka

EnondeR

New member
Tabii ki ilk olarak yukarı çıkıp kurtarmalıyız, diye gülümsedi Sobotka, takımı maçta 0:1 kaybetti ve daha sonra 2:3 öne geçti. Ancak uzun mesafeyi gözeten ve kaybedebileceğimiz gerçeğini düşünmeyen bir zihniyete sahibiz.

Neredeyse yetişmesi eğlenceliymiş gibi görünüyor. Böyle olumlu bir temayla nasıl oynuyorsunuz?
Harika, kabinlerde harika bir atmosfer var. Biraz konsantre olalım. Geri dönmüş olabilirler, ancak kaçmayı nasıl başardığımızla defalarca kanıtladığımız bu içsel bilgeliği onurlandırıyoruz.

Böyle tehlikeli bir saldırı birimine karşı ne karar verildi?
Sabırlı ol. Litvnov'un çok hızlı ve hızlı bir takım olduğunu biliyoruz, piyadeleri iyi ve orta pasları var, orada biraz antrenman yapmak zorunda kaldık. Ve bence başarılı oldu.

Daha sonra cezanın sinyalini verdiklerinde çok fazla ses çıkardın. Diski belki elli saniye boyunca kendi kalesinin etrafında salladın…
İstasyondan bazı talimatlar aldık ve buz üzerinde pedal çevirdik. Bir süre son on saniyede kafamız karışmaz mı diye düşündük ama yer yoktu, bu yüzden pesilovka'yı bu st.

Ve sen de gl'yi dahil ettin.
Sanırım o anda maç bozuldu. Bize yardım ettiğinizi duymak bizi çok mutlu ediyor. Zaman hepimiz için geçiyor.

39. dakikada eşitliği sağladınız. Görünüşe göre Roman Horek gol atmak için yeni bir sözleşme imzaladı ve dönüşünden bu yana ilk kez reklamda ter dökebileceksiniz. Ctte, mezun musun?
Aslında formuma odaklanmıyorum. Cel TM olarak çalışıyoruz. Bana ve Horyn'e düştü (Sıcak), o zaman başka biri olacak. Kendime hiç bakmıyorum.

Ama vmi zakon pesilovkov kombinasyonu beni mutlu etti değil mi?
Urit! Mme'den secvien'e, epa (Michal epk) ortayı buldu, ondan kaçtı, diski üst direğe gönderdi ve dışarı çıktı.

Bırakın köpek bile çok ses çıkarsın. Yeni yılda yüzde yüz zam yapın.
Muhtemelen sabahlardan da bahsetmezdim, sorun değil. Maçı kaçıracağız ama gerçek bu ve hayallerle mücadele etmeliyiz.

Dördüncü Litvnov'un ardından merkezde Pardubice'yi oynayacaklar, bu düello ekstra ligin öne çıkan maçı mı olacak?
Tabii ki çekici olacak, onlarla her zaman heyecanlanacaksınız. Her iki tarafta da kaliteli paten oyunları var, hayranların sabırsızlıkla bekleyecekleri bir şeyler var.