Yıldızlar yan yana mı? Autrey’de çalışıyor. Onlara ikisini bana ver! onları dürt

uTKu

New member
Gelecekte bu dinamiği izlemek çok ilginç olacak çünkü ikisi de çok şey istiyor ve ikisiyle de Vlenk formasıyla başlayan Danimarkalı oyuncu Filip Kroutil olmadan nasıl oynayacaklarını bilmiyorum. . Size yeni bir kural getirecekler; eğer ligde 369 başlangıçla oynarsanız kurtarışta iki ben olacak.

Nichols ve Autrey günü atlatmayı başardılar ama birbirlerini kaçırdılar. Onlar bir numarada tanıştılar ve sen. İlki yüz uçuş gönderdi, ikincisi hafta sonu uçtu ve hemen Pazar günkü Vlenky derbisine katıldı. Autrey 19 sayı attı, Nichols bir sayı attı ve Sluneta 88:95 kaybetti.

Pek çok insan şunu soruyor: Yan yana nasıl oynayabilirim? Eğlenecekler mi? Autrey de bunu duydu. Biz profesyoneliz ve bir saldırıda birlikte nasıl çalışacağımızı biliyoruz. Sezon ilerledikçe daha çok oynayacağız ve oyun kimyamız giderek daha iyi hale gelecektir. İşe yarıyor.

Autrey, kendisi ile Nichols arasındaki ilişkinin yakında işe yarayacağını söylüyor. Biz çok yakın arkadaşız. Onu seviyorum! Birlikte yemek yemek istedik. Çek Cumhuriyeti’nde yedi kulüpte forma giyen otuz yaşındaki lig oyuncusu, birbirimize karşı oynarken kavga ettiğimizi ortaya çıkardı. Geçen sezon Köln, Hradec Krlov ve Nymburk’u yendi.

Yedi yaş küçük Nichols ıslık çalıyor: Lamb, bu benim oğlum! Olay dışında arkadaşız, birlikte çok şey yaparız. Eminim St. Çok mücadele edeceğiz ve yarışacağız.

Her ikisi de sıcakkanlı ve sıcakkanlı, hem aşk toen hem de stelken, ikisi de gergin sonlardan ve önemli anlardan hoşlanıyor, her ikisi de biraz bireyci.

Bunu yan yana yapması gerekiyor, yoksa işe yaramaz. Lambo’yu çalıştırıp hepsini bir araya getireceğiz, işe yarayacak. Klasik bir ısınmamız yok; bu basit, sert bir antrenör Jan Otnar değil. İnsanların onlara karşı sabırlı olması gerekiyor, bizim de kendimize karşı sabırlı olmamız gerekiyor. Başarısız bir tutuklamanın ardından oluşan baskı rahatsız edicidir.

Kou, Amerikalı yıldızın sezonu daha iyi bir şekilde kapatacağından emin. Sluneta evinde iki kez oynayarak 0-3’lük bir rekorla başladı. Çok şey oldu, yüzlerce kez hareket etmedim, Autrey o güzel ve çılgın yolculuğuna gülümsedi. Geri dönüş için benimle iletişime geçtiğinde bunu şaka olarak algıladım. Dönmemiz için rolümü yerine getireceğim.

Nichols’un nelerle dolu olduğu: Geçen yıl 0-4’le başlayıp büyük bir sıçrama yapmayı başardılar. Haydi oynayalım ve daha iyi olalım!