Gymnzia TGM’nin 8 yaşındaki öğrencisi, Romanya’nın Otopeni kentinde düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası’na katılarak yarıştığı tüm disiplinlerde finale yükseldi. Bireysel kaldırmalarda maksimumlarını zorladı.
Kendimi, antrenörü ve diğerlerini şaşırttım. Hazırlık aşamasında hastalandım, iki hafta antibiyotik kullandım, uyuyamadım. Koçum ve ben yarı finale çıkmamın harika olacağını düşündük. Yetişkin yüzücüler arasında yarışı birinci bitirdikten sonra Knedla kendi kendine, Bu kadar iyi olabileceğimi beklemiyorduk, diye düşündü.
avcı, ampiont’tan önce sağlıklı olsaydın sonun nasıl olurdu?
Teşekkürler tatlım. Gerçekten bilmiyorum. Ama hiçbir şeye ihtiyacı yok.
Bir gün şıngırdayabilir mi?
Umarım. 50 puanda, madalyadan 12 yüzde biri eksiktim, bu küçük değildi ama çok da uzak değildi. Kısa havuzda bol bir model ama hasta olduğum için giyemedim. vc’de vardı Pazar günleri de günde iki kez yüzeriz. Düşüş daha sonra znt olur. İki yıl önce sağlıklıydım. En son uyluk kemiğim kırıldığında 2021’deydi.
Koç Kaslek seni övdü mü?
Sonuç olarak ikimiz de gerçekten heyecanlandık. Her disiplinde çok fazla fark yarattım. Yüzler işaretindeki işaret neredeyse bir saniyedir, konum işaretindeki işaret yaklaşık bir saniyedir ve elli işaretindeki işaret yüzde 65’tir.
Yaklaşan Olimpiyat sezonu için çok heyecanlı mı?
Uzun olacak. Mezuniyetimi geçmek için gitmem gerekiyor. Ama kendimi geliştirmek için çok fazla motivasyonum var. Pitom, kısa yarışta Katar’daki dünya şampiyonasının yapılacağı uzun yarıştaki kadar iyi değilim. Her şey planlandığı gibi giderse daha iyi olabilir.
Dauh’da ne yapmaya cesaret edebilirsin?
Japonya’nın Fukuoka kentindeki Loskho ampiont’un sonuçlarına baktığımda yarı finalde 50. sırada, hatta finalde bile yer alabilir. Yüzde görüşürüz.
Hangi supei, kayıt vs vce? Havuzda onların saygısını mı kazandınız?
Bu etkinliklerde en iyi yüzücülerle iletişim kurmaya çalışıyorum. Yenilikleri öğrenin. Avrupa şampiyonuyla konuşmak benim için bir onurdur. Vnmm, benimle terlemeye başla.
Altı günde Romanya’da on bir baştan çıkarma işlemini tamamladın. Bu bir hata mıydı?
Junior Ampiont’tan beri buna alışkınım. Bir gün yarı finalde yüzeceğimi ve sonra boş zamanımı geçireceğimi hayal ediyordum. Sonunda o kadar kötüleşti ki her gün baştan çıkardım. Bu Nron’du.
Tatillerde ara verebilir misiniz?
Şirketten Pazar gününe kadar Çek Cumhuriyeti’ne gidebilirim. Bu kesinlikle benim son gençlik etkinliğim olacak. Maksimuma kadar yüzmem gerekmeyecek ve diğer disiplinlerdeki rekabet konusunda da endişelenmeme gerek kalmayacak. Büyükler kategorilerinde daha hızlı olacaktır. Sonra çok karanlık. Uzun zamandır horch’a çıkmadım. Zaman bulamadığım klasik öğrenci hayatından keyif alıyorum. Ne yazık ki baloya katılamayacağım çünkü Ocak ayının başında o haftalarda antrenman yapmak üzere Tayland’a uçacağız.
Olimpiyatları mı düşünüyorsun?
Gidilecek uzun bir yol var ama hiç durmadan kafamın içinde.
Yüzlerce karaktere ek olarak köstebek pozisyonuna geçerek Pae’ye hak kazanmaya mı çalışacaksınız?
İki saniyeye bağlı kalmam gerekirdi ki bu da sorun değil. Göğüs kemiğimde çok fazla rezerv var ve baskıyı hissettiğimde orada oluyor. Ama vardı. Esas olarak Znaka yüzüne odaklanacağız.
Kendimi, antrenörü ve diğerlerini şaşırttım. Hazırlık aşamasında hastalandım, iki hafta antibiyotik kullandım, uyuyamadım. Koçum ve ben yarı finale çıkmamın harika olacağını düşündük. Yetişkin yüzücüler arasında yarışı birinci bitirdikten sonra Knedla kendi kendine, Bu kadar iyi olabileceğimi beklemiyorduk, diye düşündü.
avcı, ampiont’tan önce sağlıklı olsaydın sonun nasıl olurdu?
Teşekkürler tatlım. Gerçekten bilmiyorum. Ama hiçbir şeye ihtiyacı yok.
Gerçekler Miroslav Knedla EC’de köstebek havuzunda 50 m işareti *** 6. sıra 100 m konumlandırma cihazı *** 7. şehir 100 m kurbağalama 8. sıra tafta kayması 4×50 m*** 7. sıra *** Esk rekoru kırdı |
Bir gün şıngırdayabilir mi?
Umarım. 50 puanda, madalyadan 12 yüzde biri eksiktim, bu küçük değildi ama çok da uzak değildi. Kısa havuzda bol bir model ama hasta olduğum için giyemedim. vc’de vardı Pazar günleri de günde iki kez yüzeriz. Düşüş daha sonra znt olur. İki yıl önce sağlıklıydım. En son uyluk kemiğim kırıldığında 2021’deydi.
Koç Kaslek seni övdü mü?
Sonuç olarak ikimiz de gerçekten heyecanlandık. Her disiplinde çok fazla fark yarattım. Yüzler işaretindeki işaret neredeyse bir saniyedir, konum işaretindeki işaret yaklaşık bir saniyedir ve elli işaretindeki işaret yüzde 65’tir.
Yaklaşan Olimpiyat sezonu için çok heyecanlı mı?
Uzun olacak. Mezuniyetimi geçmek için gitmem gerekiyor. Ama kendimi geliştirmek için çok fazla motivasyonum var. Pitom, kısa yarışta Katar’daki dünya şampiyonasının yapılacağı uzun yarıştaki kadar iyi değilim. Her şey planlandığı gibi giderse daha iyi olabilir.
Dauh’da ne yapmaya cesaret edebilirsin?
Japonya’nın Fukuoka kentindeki Loskho ampiont’un sonuçlarına baktığımda yarı finalde 50. sırada, hatta finalde bile yer alabilir. Yüzde görüşürüz.
Hangi supei, kayıt vs vce? Havuzda onların saygısını mı kazandınız?
Bu etkinliklerde en iyi yüzücülerle iletişim kurmaya çalışıyorum. Yenilikleri öğrenin. Avrupa şampiyonuyla konuşmak benim için bir onurdur. Vnmm, benimle terlemeye başla.
Altı günde Romanya’da on bir baştan çıkarma işlemini tamamladın. Bu bir hata mıydı?
Junior Ampiont’tan beri buna alışkınım. Bir gün yarı finalde yüzeceğimi ve sonra boş zamanımı geçireceğimi hayal ediyordum. Sonunda o kadar kötüleşti ki her gün baştan çıkardım. Bu Nron’du.
Tatillerde ara verebilir misiniz?
Şirketten Pazar gününe kadar Çek Cumhuriyeti’ne gidebilirim. Bu kesinlikle benim son gençlik etkinliğim olacak. Maksimuma kadar yüzmem gerekmeyecek ve diğer disiplinlerdeki rekabet konusunda da endişelenmeme gerek kalmayacak. Büyükler kategorilerinde daha hızlı olacaktır. Sonra çok karanlık. Uzun zamandır horch’a çıkmadım. Zaman bulamadığım klasik öğrenci hayatından keyif alıyorum. Ne yazık ki baloya katılamayacağım çünkü Ocak ayının başında o haftalarda antrenman yapmak üzere Tayland’a uçacağız.
Olimpiyatları mı düşünüyorsun?
Gidilecek uzun bir yol var ama hiç durmadan kafamın içinde.
Yüzlerce karaktere ek olarak köstebek pozisyonuna geçerek Pae’ye hak kazanmaya mı çalışacaksınız?
İki saniyeye bağlı kalmam gerekirdi ki bu da sorun değil. Göğüs kemiğimde çok fazla rezerv var ve baskıyı hissettiğimde orada oluyor. Ama vardı. Esas olarak Znaka yüzüne odaklanacağız.
Haydut bilincine kavuştu 2023 yılı beklentileri gibi gelişmedi, hamamda sıkıntı çekti. Sezonun son önemli uluslararası etkinliği ona daha da fazla neşe getirdi. Masaryk Üniversitesi’ndeki çalışmaları sayesinde Brno Kometa’da yüzen, Sluovice yakınlarındaki Neubuze’den 23 yaşındaki kurbağalama Matj Zbojnk, kariyerinin en iyi sonucunu elde etti. Romanya’nın Otopeni kentinde düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası’nda 200 metrede beşinci olurken, 4×50 metrede yedi kez Çek tafeti ve Çek rekoru kırdı. Ampiont, bu yıl kaybettiğim özgüvenimi sarstı, Çek rekortmeni dikkat çekti. Matj Zbojnk Romanya’da kısa yüzme yarışında. Önceki aylara göre neler değişti? Zbojnik yüzmeye yaklaşımını değiştirdi. Nasıl sonuçlanacağı, ne kadar muhtemel olacağı konusunda endişelenmeyi bıraktı. Kaç yaşında olacağımı vurgulamadım ama hataları dosyalamaya çalıştım, diye anlattı. Böyle bir yaklaşım onun için işe yaradı. Kişisel rekorunu kıramasa da sonuçtan memnun olabilir. Bana öyle geliyor ki yüzme konusunda endişelenmeyen ve bu konuda endişelenmeyen yüzücüler daha rahatlar, dedi. Zbojenko’nun yeniden kazandığı özgüven, Olimpiyat düşünceleriyle harekete geçti. Bu yıl Pai’de yüzebilmesi için ana pisti olan 200 metrede kendi kişisel rekorunu saniyenin yüzde 68’i kadar aşması gerekiyor. Bir yandan çok fazla bir şey olmadığını, diğer yandan ulaşılabilecek hiçbir şey olmadığını belirtti. Katar’ın Doha kentinde düzenlenecek Norveç Dünya Şampiyonası’nı hazırlık olarak kullanmayacağı kesin. Bir bilgisayar bilimleri öğrencisi aynı dönemde lisans diploması alabilir. Limiti bile denemedim, turu bitirmeyi seviyorum, dedi. O zaman strese gireceğim, enerjimizi başka yollara yatıracağız. Tekniğinizi dikene sokmaya çalışın. Daha iyi olmanın yolu budur. Bunlar küçük şeyler. Seni, ortadan kaldırılamayan hatalara karşı bir direnç olarak tanımladı. Eğer yapılabilirse, sonuç olarak onu 200’de iki saniyede geçeceğim. Eğer işe yararsa LT ile Fransa’ya gideceğim. (Ve) |