Zaten iğrençtim, diyor Siniaková kriz hakkında. Şimdi muhteşem bir dalgaya biniyor

uTKu

New member
Rüzgâr saçlarıyla ve servis atarken attığı toplarla haylazca oynuyordu. Yirmi dördüncü sıradaki Çinli Chin-wen Cheng teslim olmayı reddetti. Siniaková, artan yorgunluğu ve sol kalçasındaki ani ağrının üstesinden geliyordu.

Pazartesi akşamı 6 numaralı sahada, oyun sırasında kurnaz ve özelde gülümseyen yirmi yedi yaşındaki kadında nasıl bir mücadeleci ruhun yattığı bir kez daha gösterildi.

6-3, 7-5’lik galibiyetlerin ardından “Çok zor maç” diye soludu. “Esiyordu, sonra batan güneşin ışınları sahada belirdi. Almanya’dan ani bir hareketle farklı koşullara alışmaya başlamıştım.”

Üstün bir performans ya da düşünceli bir şekilde yönetilen bir oyundan ziyade, şiddetli bir çalışma, topu ağ üzerinden ve beyaz çizgilerle tanımlanan alana gönderme çabası gösterdi.

Geçen yıl Amerika’daki Şampiyonlar Turnuvası’ndan Glasgow’daki BJK Kupası finallerine uçtuğunda, kendini vakit kaybetmeden antrenmanlara ve maçlara verdi.

Wimbledon 2023

iDNES.cz’de

Yüzbaşı Petr Pála, Kateřina’nın her şeye dayanacağını söyledi. Ve meslektaşı Markéta Vondroušová ekledi: “O Terminatör.”

Siniaková şimdi Londra’da benzer bir direnç gösteriyor. “Aşırı iş yükü açıkçası benim için iyi,” diyor neşeyle, ancak birkaç kez artık en genç olmadığından ve yorgunluğun arttığından bahsediyor.

Geçen hafta Bad Homburg’da beş fidanla uğraştığı bir örümceğe başarılı bir şekilde bulaştı. Hamstring yaralanmasına rağmen dördüncü WTA Tour ödülünü kazandı. Ayrıca beton ve kildeki başlıklarına çimden bir tane daha ekleyerek çok yönlülüğünün ve uyarlanabilirliğinin sertifikasını mühürledi.

Kateřina Siniaková, Wimbledon’un ilk turunda kasıklarını tedavi ettiriyor.

Ancak Cumartesi günü İtalyan Bronzettiová’ya karşı oynanan finalden sonra, kutlama ve dinlenme anı yoktu, tam bir yuhalama vardı: “Maç puanı dönüştürüldükten bir an sonra, şiddetli bir kar yağışı başladı. Londra uçağına yeni yetiştik.’

Bahar sıkıntısından sonra, Siniaková kendini onu daha mutlu zamanlara taşıyan bir dalganın üzerinde buldu. Bu yüzden en büyük kalıpta bile parlamazlar.

“Her şey benim için bir araya geliyor. Neler olduğunu gerçekten bilmiyorum. Hiçbir şeyi fark edecek zamanım yok. Ama evet, harika. Serin. Ben çok memnunum.”

Neyse ki, son birkaç aydır bilek sorunları sürüncemede kaldığı için içine düştüğü tekdüzelikten kurtuldu. Nedenlerini bilmiyordu. Doktoru atlattı. Arama tatmin edici bir sonuç vermedi. Tam bir yük izni bile onu serbest bırakmadı.

“Acı, başlangıçtakiyle aynıydı, bu beni zihinsel olarak öldürüyordu. Endişelendim. Antrenmanlara dayanamadım.”

“Ben zaten iğrençtim. İlerlemeyi görememek beni rahatsız etti. Mücadele ettim ve lanetledim.’

Anne babası, partneri Tomáš Macháč ve bu sezon için işe aldığı Slovakya teknik direktörü Petar Huber’e sabırları ve destekleri için teşekkür ediyor.

Çek tenisçi Kateřina Siniaková, Wimbledon’un ilk turunda.

Onun durumunda, söz konusu kişinin karakteristik niteliklerinin zorluklarda kendini göstereceği% 100 doğrudur.

“Sürekli ayakta olamam. Kariyer dolambaçlıdır. Her şeyin kıymetini daha çok bilmeliyim. İyi yapmasam bile güzel bir hayatım var.’

Sıralamada 32. sıraya yükseldi. Wimbledon’dan sonra ilk kez görünebileceği elit bir ilk 30’a sahip.

Kalıcılığı için bunu hak edecekti.