Zpis’in Tank’la yaptığı hamle. Yaralandı, ardından vuruldu. Vesel, kafamı karıştırdığını itiraf etti

EnondeR

New member
Gerçekten böyle mi görünmesi gerekiyor bilmiyorum ama öyleyse sizi hep kompozisyonla hesaplayacağız, diye döktü Vesel. Bana öyle geliyor ki Peveha’nın yaşının farkındaydı ve tepki gösterdi. Yani ne kadar süreceğini soruyorsunuz ve rakip bir dizilişle çıkıyor, oyun zarar görüyor ve sonra sıra geliyor. Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

Tanko antrenman sırasında sakatlandı, kas sorunları yaşadı. Banka müdürü bunu dosyada sakladı ve çantanın kendisine yapışıp yapışmayacağını görmek için bekledi.

Yetmiş iki dakika sonra vuruş yapmaya gittiğinde, on dakika sonra uzun ve hızlı bir sprintle aksiyona başladı ve ardından Matja novi’yi eşitliği sağlayan gole götürdü.

Bunu uzmanların, hakemlerin ve delegelerin takdirine bırakıyorum ama şunu söyleyelim: Oyun sakatsa sahaya girmemeli. Eğitim sırasında bir Morvek kaybolduğunda da benzer bir şey yapmıştık. Vesel, o sırada Urit’in dosyada olmadığını hatırladı.

Maç kağıdında herhangi bir değişiklik, başlama vuruşundan en geç on beş dakika önce yapılabilir.
Yani bu durumda hadi yapalım. Ondan önceki yazılarım ve onunla oynadığım oyunlar hızla olgunlaşacak ve iyileşecek. Ama eğer doğruysa bilmiyorum.

Toplanan glu’nun kodu açısından bakıldığında, o noktaya kadar savunmada oldukça tutarlı davrandınız.
Ancak ilk oyunda Bank benden daha iyi ve optik olarak daha güçlüydü. Ölecekmiş gibi görünüyordu. O kadar çok anc yoktu, sadece bevno. Elli beşinci dakikadan itibaren yavaş yavaş ezici bir baskı oluşturduk, hatta gol bile attık. Daha sonra hızlı bir karşı akım yakalayamadığımız için oyunu kaybettik. Çok uzun bir süre bunu yaptılar, biz çok terler içinde geride kalmamıza rağmen, bunu takdir etmeliydik.

Yerleşik yapıştırıcıdan sonra biraz küçüldünüz ve karşı akışları bozdunuz.
Sonuçtan çok korkuyorum. Ama durum ölümcüldü, Tank’ı orada yakalayamadık, belki daha önce köstebek yuvasından sağ kurtulmuş olması da rol oynamıştı. Bir süredir sahadaydı ve bu sayede ziller onun konumundaydı. Yavaş yavaş VPN ve ekali’ye geri döndük. Bu yüzden ters akışın hiç meydana gelmemesi için daha rahatsız edici olmamız gerekiyordu. Başlama vuruşumuzu kaleciden takip etti… İkinci yarıda kalenin gerisinde kalan, sonuna kadar zorlayan ve her zaman bir parçanın eksik olduğu takımın performansı beni hayal kırıklığına uğrattı ama tamamen değil. Eğitimin tonunda bir değişiklik görüyorum.

Bank Ostrava’ya karşı oynanan maçta Bohemians’tan Martin Jedlika.

Öte yandan önemli bir değişiklik yaptınız. Düzenli başlayan Michal Reichl’ın golünü forvet Martin Jedlika kaydetti. İçin?
Reichl bu konuda mantıklıydı, tutuklanmasından beri bu tür bilgilere sahipti. Hiçbir sorunu yoktu ve çamurla kaplıydı. Bu kararı koç Golman’la birlikte verdim çünkü Martin’in burada geçirdiği harika sezonu hesaba kattık. Bunun kolay bir karar olmadığını ve kamuoyu tarafından yüzde yüz fark edilmeyeceğini biliyorum. Te Jedla yedek kulübesinde olsaydı Reichl üzerinde çok fazla baskı olurdu. Hata yaptığı andaki gibi görünmesini istemedik. Yedek kulübesinde iyi yakalayan harika bir kalecim var.

Peki mahkemedeki önceki form uçuşa karar verdi mi?
Geçen sene burada yaptıklarından dolayı Jedlik’i yakalıyordu. Reichl bunu benden duydu ve bunun bir koç olarak verdiğim en zor kararlardan biri olduğunu biliyor. Ancak bu nitelikler ve Jedla’nın burada yakaladıkları kararın alınmasını sağladı. Michal benden Martin geldiğinde bir numaralı pozisyonunu kaybedeceğine dair bilgi aldı. Tabii biraz sonra ve Pilsen’le kavga ettikten sonra içti. Gelecekte üniteyi satmak istediğimize dair spekülasyonların yapıldığını biliyorum, ancak ne yazık ki çeşitli nedenlerden dolayı bu işe yaramadı. Suçluluk duygusuyla dolu değil.

Transferler nasıl yanlış gitti?
Yurt dışından kışın hareket edebilecek iki oyunu ele aldık. Chramosta oradaydı ama durum biraz farklıydı. Konu vmna ile ilgili değildi, onu satın almak istedik. Jablonec’ten ayrılmak istiyordu ancak Admie’ye karşı iki gol attı ve ardından kulüp onun çelik topla ilgili bir sorunu olabileceğinden korktu ve bu yüzden onu takımda tutmaktan mutlu oldular. Her zaman oyunu yükseltmemiz gerekiyor ama bu her zaman kolay olmuyor ve her şeyden önce o golleri atan futbolcuyu bulmak her zaman kolay olmuyor.

Bugün defansif olarak iyi görünüyordun ama sonra topu serbest bıraktın. Performanstan memnun kaldınız mı?
Hareket eden Jno onlara yardım etti. Tabii haftamızı da anlatmam gerekiyor. Büyük bir parti verdik ve Jny’nin tavanda yalnızca 11 dakika geçirebileceğini biliyorduk. Matouek’in antibiyotik tedavisi vardı ve bunu sır olarak sakladık. Perşembe günü ilk kez hastalandı. Sadece yarım saat oynayabildi. Puck doğrudan yaralandı ve on dakika hayatta kalabildi. Maymunla Hrub gral. Bu yüzden hafta içi planlanmış bir günde gitmek zorundaydık ve sonunda bu bizi sınırladı çünkü birinin tekrar aşağı inmesi gerekip gerekmediğini görmek için bekliyorduk. Ama bunun dışında siz, Vojta Smr veya Jny bize çok yardımcı oldular, beni Almsi’den aldılar. Kstl bile gerçekten birbirine yapışmıştı, balonları geri veriyorduk ve o da çorbayı VPN’e aktarmamıza yardım etti. Sadece o yapıştırıcının kodu.