2 yaşındaki çocuğa tecavüz mü kaza mı? Polis sağlık raporu bekliyor | Haberler

Forya

Global Mod
Global Mod
GURGAON: Ailesinin geçen Cumartesi Sector 81 apartmanının ek binası gerekçesiyle cinsel saldırıya uğradığını iddia ettiği iki yaşındaki bir kız çocuğu, ilk olarak taşınan başka bir aile tarafından kiralanan bir kamyonun direksiyonunda bir komşu tarafından fark edildi. .

Gurgaon Tecavüz Kazası GFX

Komşu Pazartesi günü bu muhabire çocuğun bilincinin yerinde olmadığını söyledi. Onu saat 14:20 civarında orada buldu.
Kamyon, uygun fiyatlı daireler ve bir bekçinin yerleştirildiği ayrı bir giriş ile sosyetenin ayrı bir bölümünde dairelerin yanına park edildi.
Mahalle sakinlerine göre, diğer birçok çocuk gibi bu çocuk da annesi apartmanda ev yardımcısı olarak çalışmaya gittiğinde dairelerinin koridorunda veya bahçede oynuyordu.
Annesi tarafından tecavüzle suçlanan kamyon şoförü Pazartesi günü sorgulanırken, polis tıbbi raporları ve olayların sırasını belirlemeyi beklediği için henüz tutuklanmadı.
Kızın annesi aynı gün şikayetçi olmuş ve bunun üzerine TCK hükümleri uyarınca dava açılmıştır. çocukların korunması Cinsel Suçlar Yasası’ndan. Şikayetinde, kamyonun mülke girip yanına park ettiği sırada kızının saat 14.00 sıralarında dairelerinin dışında oynadığını söyledi. Anne, cinsel organında yaralar olduğunu söyledi.
Çocuğu gören komşu, onun baygın olduğunu hemen anlamadı. Hareket etmek üzere olan kamyonun tekerleklerinin altına düşebileceğinden korktuğunu ve onu almak için koştuğunu söyledi. “Çocuğu orada görür görmez acele ettim. Şoförün dikkatini çekmeye çalıştım ama kontrol etmeden uzaklaştı. Yanıt vermediği için yakınlarda oynayan çocukları olan anne babasını sordum. Çocuğun orada bulunan kız kardeşi de bana üçüncü kattaki dairelerini gösterdi. Kızı dairesine bıraktım ve güvenlik görevlisine de haber verdim. Daha sonra hastaneye kaldırıldı” dedi komşu.
SHO minibüsü Kherki Daula Rajender Kumar TOI’ye polisin görüntüleri taradığını söyledi. CCTV komplekste kurulu kameralar.
O zaman penceresindeki görüntülerin çoğunda görünürken, SHO, hiçbir kameranın görüş alanında olmadığı yaklaşık 2 dakikalık bir duraklama olduğunu söyledi.
“Kamera görüntülerinde Cumartesi günü saat 14.17’de kamyonda görülebiliyor. İki dakika sonra saat 14:19’da sakinlerden biri tarafından bulundu. Olay yerini inceledik ve görgü tanıklarının ifadelerini aldık. Her ikisi de bir kazaya işaret ediyor ve kamyondan bir köşebent tarafından yaralandığını gösteriyor. Ancak hem maktulden hem de zanlıdan sürüntü örnekleri alınarak adli tıp incelemesine gönderildi. Adli tıp raporu elimize geçtikten sonra davaya devam edeceğiz” dedi.
Getirilen kız Sivil Hastane Gurgaon’da, başlangıçta Delhi’deki Safdarjung Hastanesine sevk edildi. Halen orada tıbbi gözetim altında ama durumu stabil. Sivil Hastaneden bir doktor, “Hasta (Cumartesi günü) hastanemize getirildiğinde cinsel organında yaralanmalar vardı ve vaka Safdarjung Hastanesine sevk edildi” dedi.