YENİ DELHİ: Şehrin dört bir yanındaki içki dükkanları tarafından bildirilen birkaç aşırı şarj ve marka zorlama vakasıyla, tüketim vergisi dairesi hatalı memurlara baskı yapıyor.
Halktan gelen şikayetler üzerine ÖTV Dairesi, geçtiğimiz günlerde sona eren festival sezonunda içki dükkanlarına yem olarak memur gönderdi. Bir yetkili, “Yetkililer, fazla ücretlendirme ve marka tanıtımıyla ilgili şikayetleri doğru buldu. Çeşitli satış acentelerinden çalışanları hakkında işlem yapmalarını istedik. Bazı durumlarda mağaza müdürleri görevden alındı ve sözleşmeli personel değiştirildi” dedi. devlet memuru.. Cumartesi günü.
Kaynaklar, likör mağazalarının maksimum perakende fiyatının 10 Rs ile 250 Rs arasında ücret aldığını doğruladı. Festival sezonunda yoğun alıcı akını ve bazı markaların kıtlığı nedeniyle müşteriler bilerek veya bilmeyerek prim ödedi. Pek çok mağazada, alıcılar genellikle istedikleri markayı alamadılar ve belirli bir alkollü içki markasını sattılar.
Tüketim Dairesi’ne göre, Delhi’de şu anda devlete ait dört şirket tarafından işletilen 585 içki dükkanı bulunuyor: Delhi Eyaleti Sanayi ve Altyapı Geliştirme Şirketi (DSIIDC), Delhi Turizm ve Ulaşım Geliştirme Şirketi (DTTDC), Delhi Eyaleti Sivil Malzemeler Şirketi (DSCSC) ve Delhi Tüketici Kooperatifi Toptan Satış Mağazaları Limited Şirketi (DCCWS).
Bu şirketlerin üst düzey yetkilileri, mağazalarında bu tür yanlış uygulamalara dair herhangi bir bilgileri olmadığını yalanladı. Bir DCCWS yetkilisi, “Hiçbir müşteriden fazla ücretler hakkında yazılı veya başka türlü herhangi bir şikayet almadık” dedi.
Bir DTTDC yetkilisi, uygulama ekiplerini tuzak olarak gönderdiğini ve sürpriz denetimler gerçekleştirdiğini söyledi. Yetkili, “Süpürülen herhangi bir müşteri bulamadık. Piyangoyla seçilen mağazalarda düzenli olarak habersiz denetimler yapıyoruz” dedi.
Başka bir özel tüketim vergisi dairesi yetkilisi, Delhi’deki likör perakendeciliği sektöründe reformlara ihtiyaç olduğunu kabul etti, ancak mahkemede bekleyen özel tüketim vergisi davalarının kararını beklediler. Yetkili, “Daha sonra, müşterilere daha iyi bir deneyim sağlamak için içki mağazalarının boyutunu büyütmek gibi perakende sektöründe kalite değişiklikleri yapmaya odaklanacağız” dedi.
Eski tüketim vergisi rejimine geçişten sonra, müşteri taleplerini karşılamak için mümkün olduğu kadar çok mağaza açmaya ve daha fazla alkollü içki markasının tesciline odaklanıldığını söyledi. Yetkili, “Artık sistem kararlı hale geldiğine göre, müşteri deneyimini iyileştirmek önemlidir” diye ekledi.