Antrenör Bohemians Jaroslav Veselý yeni sezondan önce

EnondeR

New member
Geçen sezon, Bohemyalılar, grubun finalini Hradec Králové ile yer hakkında yönetmediklerinde resmen sekiz sona erdi. Yeni sezon, kaybetmedikleri ve dört maçta üç kez kazandıkları hazırlık ile güçlendiriliyor.

Veselý, “Üçüncü kez Slovenya'daydık, harika koşullarımız var ve orada mutluyuz. Sonuçlar güzel, oyuncular için bir motivasyon olabilir, ancak mevsime karşı çok önemli değiller.” Dedi.

Ve Bohemler hırsları nelerdir?

Veselý, “On kulüpte altıncı olmak istediklerini ve kurtarmak istediği geri kalanları söyleyecekler. Tabii ki bir önceki konumdan sıçramak istiyoruz, belki de daha yüksek hareket ediyor, ama esas olarak alt gruptan kaçınmak için. Ama herkes diyor.” Dedi. “Antrenör Škorpil her zaman 90 puan kazandığını ve oyuncuların yanlış gideceğini iddia etti. Bu yüzden hareket edeceğim – 105 puan kazanmak ve ne kadar süreceğini görmek istiyoruz.”

İlgili Bohemians teknik direktörü Jaroslava Veselý yeni sezonun başlamasından önce bir basın toplantısında.

Kadro bir önceki yıla göre daha azaldı – kariyer Jindřišek ile deneyimli bir Dostál ile sona erdi, sonra Kapka, Shejbal, Novák ve Petrák'tan ayrıldı.

Spor direktörü Miroslav Držmíšek, “Kadroyu ve kıştaki değişiklikleri zaten planladık ve yavaş yavaş 30 yaşın üzerindeki oyuncuları bıraktık, bu yüzden antrenörle ekip hakkında belli bir fikrimiz vardı ve çabalarımız daha dinamik ve hızdı.”

Veselý, “Uzun vadeli bir planımız vardı ve kalkışlar doğruydu, ancak son üç transfer döneminde birçoğu oldu, bu yüzden geçen sezon nihayet geçen sezon tarafından yönetildi.” Dedi. “Şimdi kadro dengeli ve mükemmel katlanmış olduğunu söyleyebilirim ve bazı yavrularımız var.”

Ďolíček'in yeniden inşası ne olacak?

Ve ďolíček'in yeniden yapılanmaya böyle bakması gerekiyor.

“Her şey çalışıyor, elbette küçük sorunlar var, ancak ilk görünür değişiklik Ağustos ayından bu yana gelişecek ve kanalizasyonun onarılması ve kayması. Tüm sonraki adımlar hazır, ancak koordine edilmeli. Her şey yoğun bir şekilde çalışıyor ve bireysel mesleklerle çalışıyoruz.”

Ancak, diğer değişiklikleri hariç tutmadılar.

Veselý, “Her iyi oyuncuyu memnuniyetle karşılayacağız. Örneğin, savunmayı kesinlikle genişletebiliriz. Ama şimdi bize yardımcı olacak bir oyuncu olmalı.”

Şimdiye kadar, Bohemyalılar sadece üç yeni isim duyurdular ve hepsi ücretsiz – Ondřej Kukučka Sparta'dan ve Boleslav'ta veya Slovácko'daki sözleşmeden sonra Benson Sakala ve Vlasi Sinjavsky geldi. Oliver Miku, üçüncü ligi oynayan B takımından yükseldi.

Finansal olarak zorlu olarak zorlayıcı ďolíček yeniden yapılandırılması nedeniyle tasarruf sağlıyor mu?

Dariusz Jakubowicz Kurulu Başkanı'na, “Her zaman piyasa olanaklarına bağlı, ancak kesinlikle sadece sözleşmeyi sona erdirenleri harcayamadığımız ve almamız gerekmiyor.”

Hrhašíšek, “Ayakkabının bizi nereye ittiğini biliyoruz ve kadroyu başka bir veya iki kaliteli oyuncu için eklemek istiyoruz. Ve aradıklarımız ücretsiz değil.” Dedi.

Ancak, son zamanlarda Çek Cumhuriyeti'ndeki transfer piyasası ve son yıllarda gelişiminden şikayet eden antrenör Veselým'ı belirtmek çok kolay değildi.

“Rezervasyon yapmak istiyorum, çünkü bağlamdan çıkarıldı. Bu sadece duyumlar için bir arama ve sonra Brno'dan çocuklar beni aradı. Bu pazarın sadece farklı olduğu anlamına geliyordu.” “Onurlandırdığımız stratejimiz var, ama bu herkesin işi. Kadro bitmedi, ama bir perspektif var ve şimdi onu sıkmak bize kalmış.”

Ayrıca, ilkbaharda kanserden sonra ve yavaş yavaş eğitime katılan Matěj Hybš'e güvenebilecek. Zaten sezonun son ev maçında geçen Ekim ayından bu yana ilk dakikaları topladı.

Koç, “Bunu takviyeye eklerdim. Kendi üzerinde çalışmak için zamanı vardı çünkü mükemmel bir şekilde hazırlandı. Ama frenlemeye devam ediyorum çünkü tedavinin onunla neler yapabileceğinden korkuyorum. Zaten sağlık alıyor. Onu düzeltirim ve dikkatli olmak istiyorum,” dedi koç.

Takımdaki haberlere ek olarak, Bohemyalılar da alışılmadık morda mükemmel olan açık hava formalarını da tanıttı. Veselý, “Satış kayıtlarını kırdıklarını söylüyorlar. Kaç kişinin imza oturumlarında giydiğine şaşırdım.”

“Kabinde üç varyant vardı, bir başkasına oy verdim, ama bu bunu sevmediğim anlamına gelmiyor. Gerçekte, kağıttan çok daha iyi görünüyor. Kariyerimin sonundan sonra yeni bir rol oynamış olabiliriz.

Yeni sezonun başlamasından önce bir basın toplantısı olan A-takım Bohemyalıların eski bir oyuncusu ve yeni spor müdürü Martin Dostál.

“Benim için en zor şey bilgisayarla tanışmak olacak, çünkü en son Fifu 2004'ü oynadım,” diye açıkladı bir gülümsemeyle. “Ama sanırım doğru ve birkaç gün içinde bazı işleri görmek için karar verdim. Bazı yabancı oyuncularla vizelerle uğraştım, diğer erkekler için futbol dışında sadece eğitim ve maçlara odaklanabilmeleri için başka şeyler düzenliyoruz.”

Örneğin, Bohemyalıların Baník'i 19: 00'dan itibaren çağıracağı Cumartesi günü görünmek mümkün olacak.

Veselý, “İlk üç ev maçından hiçbirinde favori olmayacağız, ancak futbolda ne kadar para isterseniz isteyin, sadece on bir oyuncu 0: 0'dan başlayabilir ve başlayabilir.”