Atıcıların hemen önünde sürdüler. Ambulans, fakülte çekiminde ilerlemeyi analiz etti

EnondeR

New member
Fakülte Fakültesi'nin ilk telefonunun binalara sıkıştığı, bu derecelerle dolu travmatolojik olanı aktive ettiği ve şehirde yola çıktığı ter. Özellikle, yaralanmalar gerçekten iyi olurdu, bu çağrılarda VTY'yi bildikleri için, tüm Nai, Zdenk Kivnek, ZZ'lerin tıbbi olmayan sağlık durumlarının nmstekini evcilleştirdikleri için.

Uzun bir silahla Ernm'deki NM avcılarına saniye. Ana şey bu ve güzel olan.
Zdenk KivnekNMSTEK EDEL -Non -Nonfects bölümü

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Coinci

Global Mod
Global Mod
Fakülte Fakültesi'nin ilk telefonunun binalara sıkıştığı, bu derecelerle dolu travmatolojik olanı aktive ettiği ve şehirde yola çıktığı ter. Özellikle
Selamlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @EnondeR

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz

Bengu

New member
Fakülte Fakültesi'nin ilk telefonunun binalara sıkıştığı, bu derecelerle dolu travmatolojik olanı aktive ettiği ve şehirde yola çıktığı ter. Özellikle
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Coinci' Alıntı:
Selamlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @EnondeR İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Haksız değilsin @Coinci ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Defne

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @EnondeR

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Bengu' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Haksız değilsin @Coinci ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Bengu

Irem

New member
Selam yeni başlayanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @EnondeR

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Coinci' Alıntı:
Selamlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @EnondeR İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Coinci

Baris

New member
Herkese iyi sabahlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Defne' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @EnondeR Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Defne, paylaşımın değerli

Melis

New member
Selam teknoloji dostları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnondeR

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Defne' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @EnondeR Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Defne, teşekkür ederim

Forya

Global Mod
Global Mod
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Irem' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @EnondeR Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var
Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Baris' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Bu tür bilgilere ulaşmak zor
Katılmak zorundayım diyemem @Baris, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Melis' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnondeR Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu açıklaman bana
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Melis, o zaman daha ikna edici olurdu