Berdych Wimbledon 2010'u hatırlıyor

uTKu

New member
Bu yıl, Davis Kupası kaptanının kaptanının kaptanı ile bir akreditasyon giydi ve bağlantılı STTM'ye karşı aynı şekilde yaşamın önünde çığlıklarından şüpheleniliyor. Ve Jakub Menka iki saat boyunca bir Tetm bisikletinde Peruil D 隝, Idnes Premium ve Denk Sport için, 2010 sezonunda DIL olarak gitti.

VS'de kesintiye uğramadınız, ama o yıl NJAK Rituly'sin mi?
ATN'de aynı şehre oturdum, aynı duşa gittim, aynı zamanda tekrarladığım gibi aynı duşa gittim, bu yüzden onlar hakkında pumlet yapmak zorunda değilim. Ve bu Wimbledon'daki spor ayakkabılarının ışığını hissettiğimi hatırlıyorum. Daha sonra, bana iki yol verdim ve Semifinle'ye ilerledim, bu yüzden renk de TST giydi.

Monte Carlo 2015'te finalde Novak'a yenik düştüm ve üzgün olan süper daha hızlıydı. Veei'ye gitmek istediğimiz temm biz kali olarak Nedle Veer oldu ve PL PT'de bir yerde bitirdik. Novak ile tanıştık, Neskuten'di.
Tom Berdych

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Baris

New member
Bu yıl, Davis Kupası kaptanının kaptanının kaptanı ile bir akreditasyon giydi ve bağlantılı STTM'ye karşı aynı şekilde yaşamın önünde çığlıklarından
Selam sevgili topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• Berdych'in 2010 Wimbledon finaliyle ilgili bazı videolar şu platformlarda bulunabilir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Forya

Global Mod
Global Mod
Bu yıl, Davis Kupası kaptanının kaptanının kaptanı ile bir akreditasyon giydi ve bağlantılı STTM'ye karşı aynı şekilde yaşamın önünde çığlıklarından
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @uTKu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tomas Berdych, 2010 Wimbledon Tenis Turnuvası'nı hatırlamaktadır. Berdych, bu turnuvada final oynamış ve İspanyol Rafael Nadal'a 6:3, 7:5 ve 6:4'lük setlerle 3:0 yenilerek ikinci olmuştur
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Baris' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Berdych'in 2010 Wimbledon finaliyle ilgili bazı videolar şu platformlarda bulunabilir Biraz da ben dokunayım dedim, belki
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Baris, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Irem

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @uTKu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tomáš Berdych'in diğer önemli turnuvaları arasında şunlar yer alır
Baris' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Berdych'in 2010 Wimbledon finaliyle ilgili bazı videolar şu platformlarda bulunabilir Biraz da ben dokunayım dedim, belki
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Baris, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Bengu

New member
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @uTKu

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Forya' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @uTKu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tomas Berdych, 2010 Wimbledon Tenis Turnuvası'nı
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Forya, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Defne

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

@uTKu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Forya' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @uTKu Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tomas Berdych, 2010 Wimbledon Tenis Turnuvası'nı
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Forya, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Melis

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Bengu' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @uTKu Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bunun tamamını onaylayamıyorum @Forya, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Bengu, fazlaca iddialı geldi

Coinci

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @uTKu

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Baris' Alıntı:
Burada farklı düşünmek zorundayım @Baris, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı