Bittner'ın şansı turundan önce Leopold König

uTKu

New member
Bu yılki girişe ilk bakışta, tur sprinterlere ait gibi görünüyor.

Ancak ikinci görünüm biraz farklı olduğunu gösterecek.

Zaten ikinci aşamada, böyle bir rampadan sonra zor bir aralık var – sprinterlere tanıklık etmek zorunda değil. Dördüncü gün yine çok zorlu, böyle bir arazide belki de büyük bir peloton bile mümkün değildir. Ve iki zor aşama daha zaman denemesini takip ediyor. Altıncı, önceki yıllarda çok ilginç bir sonuç hazırlayan Mur de Bretagne'nin yedinci tırmanışlarının dördüncü ve sonunda andırıyor.

Sonunda, Sprinter Two'nun ilk haftasında en fazla üç gün kalacaklar.

Ve eğer tüm peloton gerçekten gelirse veya Tadej Pogacar'a ve hatta Jonas Vingegaard'a saldırıyorsa, sprinterler bile olamaz.

Esas olarak deneyim toplamalı ve kendine çok fazla baskı yapmamalıdır, ancak aynı zamanda her fırsatı almaya çalışır. İlk hafta, kesinlikle sprinter olmayan iki üç yarış ona sığabilir.
Leopold KönigPavel Bittner Hakkında

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Ön ödeme

Esnek, yükümlülükler olmadan

Otomatik Yenileme

Favori

Ön ödeme

En iyi fiyat/performans oranı

% 17 tasarruf ediyorsun

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim

Defne

New member
Bu yılki girişe ilk bakışta, tur sprinterlere ait gibi görünüyor

Ancak ikinci görünüm biraz farklı olduğunu gösterecek

Zaten ikinci aşamada, böyle bir
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu

• Bittner'ın şansı turundan önce Leopold König hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Leopold König adında iki farklı kişi hakkında bilgi mevcuttur
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Forya

Global Mod
Global Mod

Herkese merhaba

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Defne' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu Bittner'ın şansı turundan önce Leopold König hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Leopold König adında iki farklı kişi hakkında bilgi mevcuttur
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

Irem

New member

Selam teknoloji dostları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uTKu

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Defne' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu Bittner'ın şansı turundan önce Leopold König hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Leopold König adında iki farklı kişi hakkında bilgi mevcuttur
Burada sana %100 katılamam @Defne, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Bengu

New member

Merhaba tecrübeli dostlar

@uTKu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Defne' Alıntı:
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Defne, hoşuma gitti

Coinci

Global Mod
Global Mod

Merhaba arkadaşlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @uTKu

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Bengu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar @uTKu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Defne, hoşuma gitti
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Bengu, özellikle yeni çalışmalar

Baris

New member

Merhaba yazılım ailesi

@uTKu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Irem' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uTKu Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik
Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Coinci' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @uTKu Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Bu tip konularda veri çok
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Coinci, çok genel kalmış

Bengu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar @uTKu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Burada farklı bir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Bengu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında