Brozna için Kanaker Josef Dostál: Sorun değil, geçen yıldan daha az çalışıyorum

uTKu

New member
Ampion'un ilk son gününde, TSN önce bir kilometrede bir kilometrede, ardından pistin ortasında TSN Tet'i sona erdirdi. Maar Kopasz'ın arkasında bir saniyenin 11. yüzyılda ilk kez, ikinci sekizinde Bay Graeri'nin arkasında.

Belki de içgörüleri dünyanın ya da Olimpitin bir şampiyonası olarak saklıyorsunuz, ben altında yapamıyorum, Ray'den minimum dağılımı vurgulayamadım.

Ama belediyenin sabahının şehri ama fırın biraz üzgündü. Lo'yu CLE'ye tekmeledi, ama Ideln değil, yapmadı. Yine de pozitif arıyordu.

Koda t ondah … ama dünyanın en hızlı ile temas halinde olmam, çökmemesi iyi. Saltanatta olan arkada, fazla bir şey yok. Pesto MJ kadar hızlıydı. Haziran ayında kişisel rekor başına iki saniye, yavaş bir şey yok. İki MSCE'de NJ'ye gideceğim, özellikle olacağım, Miln'deki dünyanın Ağustos Şampiyonası'nda düşündü.

Olimpiyat PAI'nin geçen yıl saldırdığı kilometre, şimdi güçlü disiplini için düşünüyor. En iyisi olduğum gün, kuştan.

Pt saatler sonra plkilometreye ilk çanta, ara parçayı Dalm dramatik yüzeylerine böldü. Domcm ampiont'ta bir bronz, yurtiçi madalya verdi.

Raicch'teki Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya ile Josef Dostl

Tam tribün önündeki avcı ve ben hayranları madalya törenine girdiğinde bencilce hissetmek istedim. Bronz, sadece MN için değil, aynı zamanda onlar için de büyük bir sevinç yarattı, kırk -iki yıldır kano için konuştu, bu da yirmi -twenty'ye VTZ derecesini taktı.

Ötesinde bronz iken, ebeveyn kaydırıldı. Ve lanet tava bile çok fazla değildi. Niteliklerini, yan yana sürdüğümüz Szed'deki ilk hafif öfkeye taktı. Beni burada olduğu gibi özledi. Bu genç bir kurt. Bir Dostl olan Olimpiyat Ampion tarafından yenildi.

Bütün sayaç için, sadece etrafımda düştüm, ki bu yeterince sahip olmak için yeterli, normalde tenis olarak ileri geri. Ben nihayet VTN varga pede ve ben gitmek zorundayım. Hangi MM'ye teslim ettim, memnunum, ekledim.

Ayrıca maaştan suya atlayarak onu kutladı. O kadar sıcaktı ki yıkanmak zorunda kaldım!

Kayak Josef Dovl, suya atlayarak Raicch'teki Avrupa Şampiyonası'nda bronzlaştı.

Pazar günü, Ptinsobn Olimpiyat madalyası Ptikilometre maratonuna gitmeye başladı. Esas olarak son sonuna gelmeyin, Peje.

Umarım PTI kilometrelerime başladığım son Avrupa Şampiyonasındaki gelişme. Orada tetm kırdım. Prag'dan Rodk, sonuncuyu almak istemiyorum, boş bir karakterim yok. Rakiplerin bu kadar büyük bir dalgası yok, ama çok evet olacak ve LP'lerine dalgalarında olacaklar.

Eğer nişanlısı ve böylece Kajakka Aneka Paloudov Paledov'un temsilcisi doğurursa, başlamayacaktı.

Josef Dostl ve THOTN ortağı Aneca Paloudov Slavtov Tet Şehri Raicch'teki Avrupa Şampiyonasında

Amaçlı olarak, Ampion'dan ayrılmak ve doğum hastanesiyle evlenmek için anında arabada oturduğunu çizdi. Kırmızı Thermn Mil.

MM telefon sürekli birlikte değil! O bir diken gibi. Ben nişancı duruyorum. Ve beni içiyordu, Akoli Thotenstv'nin ileri aşamasında.

DKY Cumartesi uykusu, diğer madalya ve Raick Bronz'un yanındaki koleksiyona gidebilecek.