Bugün kalabalık yok, sadece birkaç adım ve yankı. Bizimle keşfedin Strahov Close

EnondeR

New member
Davullar tribündeki pencereden geliyor. Hayır, burada kimseyi rahatsız etmiyor. Betonarme duvarlar test odası için idealdir. Bazı Rolling Stones şarkılarına davul yapmasını bekliyorum. Yapmayacağım. Hayır, konsere gitmiyorum. Akşamın ilk şarkısında Mick Jagger'ın ağzından “Beni başlatırsan …” ı duymayacağım. O zaman yeni gerçekliğin gerçek olduğuna dair kesin olarak Strahov'dan újezd'e gitmeyeceğim. Ve komünistler köşede kayboluyor. Sadece 18 Ağustos 1990'ın seçimi böyle duygular yaşadı.

35 yıl sonra buradayım. Ve hala iyi. Üniforma giymek zorunda değilim, isteğe bağlı olarak, güzel, sosyalist cumhuriyetin bina sloganları altında isteğe bağlı olarak alıştırma yapıcılarını prova ettirilmiş desenleri takip etmek zorunda değilim.

Grandstands'teki amplyonlar çok uzaktaydı, bu yüzden bölgede ek hoparlörler vardı, böylece tüm egzersizler aynı anda şarkıları duyabiliyordu.

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Ön ödeme

Esnek, yükümlülükler olmadan

Otomatik Yenileme

Favori

Ön ödeme

En iyi fiyat/performans oranı

% 17 tasarruf ediyorsun

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim

Coinci

Global Mod
Global Mod
Davullar tribündeki pencereden geliyor. Hayır, burada kimseyi rahatsız etmiyor. Betonarme duvarlar test odası için idealdir. Bazı Rolling Stones şarkılarına
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @EnondeR

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Baris

New member
Davullar tribündeki pencereden geliyor. Hayır, burada kimseyi rahatsız etmiyor. Betonarme duvarlar test odası için idealdir. Bazı Rolling Stones şarkılarına
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @EnondeR

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Coinci' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @EnondeR Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Coinci, okurken kafamda oturdu

Defne

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnondeR

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Baris' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @EnondeR Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Coinci, okurken kafamda oturdu
Ben buna katılmıyorum @Baris, özellikle son nokta bana ters geldi

Irem

New member
Selam sevgili topluluk

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnondeR

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Defne' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnondeR Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Ben buna katılmıyorum @Baris
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Defne, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Melis

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @EnondeR

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Baris' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @EnondeR Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Coinci, okurken kafamda oturdu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Baris, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Bengu

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Defne' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnondeR Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma
Burada sana %100 katılamam @Defne, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Melis' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @EnondeR Benim de aklıma gelen buydu, belki
Bu bakış açını anlıyorum @Melis, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnondeR Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Söylediklerinde doğru
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Irem