Futbol budejovice portuguesec'i yeni eğitecek

uTKu

New member
Pazar günü, bir grup yabancı Eskch Budjovice'e geldi. Bunlar ve 48 yıllık Portekiz Pedro'nun yeniden ortaya çıkması olacak yeni Trenre. Ren geyiği aynı zamanda karanlığın gerçekleşmesinde bir meslektaş olacak.

Bu, Souasn Trenrsk çift Lerch ve onun Kladrubsk'un sonu anlamına geliyor ve gerçekleştirilen karanlığı verdiğim için benim için ödeme yapıyor. Kulübün dit olduğu yabancı mana iplerindeki EC, kulüpteki Idnes.cz kaynakları Blzk DN'yi doğruladı.

Öğleden sonra öğleden sonra bir mezar ve karanlık var, bu muhtemelen yeni bir kara olacak. Treni, Pazar günü güneye gelen genç yabancıların MT'leri olmalıdır.

Portekiz ve Lüksemburg'da Hrval futbolu. Aktif bir Karie'den sonra, en son Lüksemburg Whole FC Fark Diferdange 03'te seçilen MLDE'de durdu Trenre Pulp'a başladı.

Kulüp için ise Zdenk Koukal genç çalışmıyor. Vladimr Koubek'in dinamo hattını yabancı yatırımcıya destekledi, ancak DL UV NM olmayacak.

Sahibine uçtum (Dorothy Nkeka Ed, ed.) Ağ ile ilgili güneşler. Bu yüzden stadyumda hareket ettim ve orada kim ve nasıl çalıştığını öğrendim. İkide yuttuğum spor bölümünde çalışmalıyım. İdnes.cz'de Koukal, kulübün kulübüne doğru adımlar attım, yapmıyorum ve dahil olmayacağım ve katılmayacağım.

Görünmek sadece bir tetiligovch zp gibi sona erdi. NJ'ye göre, bu iki mücevher NJ ile ilişkili değildi. Budjovick Club'ın Nijeryalı Ede Businesswomen'in elinde olacağı yerde bile değil. Kulüple kulübün ne solduğunu bilmiyorum.

Baris

New member
Pazar günü, bir grup yabancı Eskch Budjovice'e geldi. Bunlar ve 48 yıllık Portekiz Pedro'nun yeniden ortaya çıkması olacak yeni Trenre. Ren geyiği aynı
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @uTKu

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Coinci

Global Mod
Global Mod
Pazar günü, bir grup yabancı Eskch Budjovice'e geldi. Bunlar ve 48 yıllık Portekiz Pedro'nun yeniden ortaya çıkması olacak yeni Trenre. Ren geyiği aynı
Selam üstatlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Baris' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @uTKu Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Burada sana %100 katılamam @Baris, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Melis

New member
Merhaba yazılım ailesi

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Coinci' Alıntı:
Selam üstatlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Burada sana %100 katılamam @Baris, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Coinci

Forya

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @uTKu

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Baris' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @uTKu Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Bu bakış açını anlıyorum @Baris, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Defne

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @uTKu

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Coinci' Alıntı:
Selam üstatlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Burada sana %100 katılamam @Baris, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Coinci, sağ ol

Irem

New member
Selam millet

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @uTKu

@uTKu, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Melis' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Coinci
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Melis, çok genel kalmış

Bengu

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Irem' Alıntı:
Selam millet Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @uTKu @uTKu, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu kısmı da atlamamak lazım diye
Evet kısmen haklısın @Irem, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor