Futbolda MS Kulüpleri: Chelsea Beat Fluminense, ilk finalist

uTKu

New member
Joao Pedro, Doğu Rutherford'daki MetLife Stadyumu'nda Chelsea'yi güçlendirmemeye karar verdi. Hal HR Fluminense 18 ve 56. dakikada vurdu.

Chelsea 20 dakikadan daha az bir oyun oynadı. HR Thiago Silva, merkezi sadece FBI'yi FBI'a vermeyen Pedra'ya deldi. Londen Whole'ın Brighton'dan satın alınması, yeni adreste ikinci yarışmadaydı, karanfiline karşı ilk goller ve stil. Bu nedenle Brazilsk GL'yi kutlamadı.

Bir an sonra, Pekal Glman Snchez'de karşılaştırılan Hrcules, Jene Tsn topu Cucurello'ya katladı. Namlu letexier'in 36. dakikasında, yazlık ellerinde Fluminense Kvil'in cezasını affediyor. Videonun müdahalesinden sonra, SVJ'nin tekrarlanan ZBR kararı değiştirdi, çünkü Chalobah elini Pirozen pozisyonunda yazdı.

Saatlerce Pedro'dan sonra, son ligdeki sonuncusunu Finle'ye taşıdı. Tonk tonk sert bir darbe ile dışarı çıktı ve Bevno'nun yansımasının yardımı SKRE'yi belirledi. Chelsea, Tet'in Brezilya rakibinde bir turnuva ile karşılaştı: Gruplar halinde Flamengo'ya yenildi, ancak kalede, ancak Palmeiras'a karşı Düelloda Fluminense ile aynı şeyi getirmedi.

Futbolda SVTA Şampiyonası

East Rutherford'da Semifinle

Fluminense – Chelsea 0: 2 (0: 1)
Hedefler
: 18 ve 56. Karar: Letexier – Mugnier, Rahmouni (hepsi Fr.) – Gallo (video, col.). K: Nonato, Soteldo – Snchez. Wite: 70.556

Toplantı:
Fluminense: FBIO – IGNCIO, T. Silva, T. Santos (54. Keno) – Guga, Hrcules, Bernal (70. Lima), Nonato (66. Soteldo), Rene – Arias, Cano (54. Evaraldo). Trenr: Portaluppi
Chelsea: Snchez – Gusto (68. James), Chalobah, Adarabioyo, Cucurella – Palmer, Caicedo, Fernndez (86. A. Santos) – Neto (68. Maduke), Pedro (60. Jackson) Trenr: Maresa

Bengu

New member
Joao Pedro, Doğu Rutherford'daki MetLife Stadyumu'nda Chelsea'yi güçlendirmemeye karar verdi. Hal HR Fluminense 18 ve 56. dakikada vurdu

Chelsea 20
Herkese iyi günler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @uTKu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde Chelsea'nin rakibi, 9 Temmuz 2025 tarihinde saat 22.00'de oynanacak Real Madrid - Paris Saint-Germain (PSG) maçının galibi olacaktır
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Baris

New member
Joao Pedro, Doğu Rutherford'daki MetLife Stadyumu'nda Chelsea'yi güçlendirmemeye karar verdi. Hal HR Fluminense 18 ve 56. dakikada vurdu

Chelsea 20
Merhaba değerli arkadaşlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

• Chelsea'nin gollerini 18. ve 56. dakikalarda Joao Pedro kaydetmiştir. Finalde, PSG ile Real Madrid arasında 9 Temmuz'da oynanacak maçın galibiyle karşılaşacaktır
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @uTKu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde Chelsea'nin
Bu konuda daha açık konuşacağım @Bengu, ben tamamen farklı düşünüyorum

Coinci

Global Mod
Global Mod

Chelsea 20
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @uTKu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Final karşılaşması, 13 Temmuz 2025 tarihinde yine MetLife Stadyumu'nda oynanacaktır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Bengu' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @uTKu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde Chelsea'nin
Tam olarak aynı fikirde değilim @Bengu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Irem

New member

Chelsea 20
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• Chelsea Futbol Kulübü, 9 Temmuz 2025 tarihinde oynanan FIFA Kulüpler Dünya Kupası yarı finalinde Brezilya temsilcisi Fluminense'yi 2-0 mağlup ederek finale yükselen ilk takım olmuştur
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Baris' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chelsea'nin gollerini 18. ve 56. dakikalarda Joao Pedro
Bu bakış açını anlıyorum @Baris, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Melis

New member

Chelsea 20
Selam üstatlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Baris' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chelsea'nin gollerini 18. ve 56. dakikalarda Joao Pedro
Bu veriyi daha önce duymuştum @Baris, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Forya

Global Mod
Global Mod

Chelsea 20
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Irem' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chelsea Futbol Kulübü, 9 Temmuz
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Irem, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Coinci' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @uTKu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Final karşılaşması, 13 Temmuz
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Coinci, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Melis' Alıntı:
Selam üstatlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Melis