Karartma Çek Cumhuriyeti'ni sakatladı, bir milyon insan özgürdü

EnondeR

New member
Ekten kurtarılan yaklaşık 220 ped idi. Buna ek olarak, Klov'un binaları için büyülenmiş Zlonk enerji kaynağı tarafından söndürüldü ve Hori Klra Ochmanov'un genel kenarı, yırtılmış dizel agregt ile ilişkili olan binalarda birkaç bunalmaya gitti.

Hasia'ya göre, güvenlik sisteminin taytları tarafından yaklaşık 20 bitki kaydedildi.

Bağlantının kabaca yarısı Hasia'yı ana şehirde yaptı. Miroslav Ez'in konuşulan konuşmacıları, bunların yüzünden fazlasının Prag'da hem profesyonel hem de gönüllü Hasia'da geldiğini belirtti.

Hasia ayrıca potansiyel nesli tükenmekte olan varlıklardaki durumu, örneğin sosil ve sağlık hizmetleri sağlayıcısını ve kritik altyapı unsurlarının yakıtına göre dokundu.

ML'den sonra, örneğin, bazı müşterilerin ölmekte olan akciğer ventilasyonuna bağlı olduğu Red Kostelec'teki Aneky Esk Darülaceze. Oradaki gönüllü ateş birimi, enstrümanlar için NHOVN kaynağını sağlamak için oraya başladı.

İtfaiye birimleri sınırlı olmayan tüm bölgelerde çalıştırıldı. Nhradn kaynakları için kabukların bazı yerlerindeki istasyon, ancak operasyon standart bir Reim'de koruyabildi. Konuşmaya göre durum, herhangi bir komplikasyon olmadan ayrılmayı başardı.

Tekniği kablo üzerinde yapan büyük elektrik akımının büyük vadeleri, çok sayıda çok sayıda etkiledi. Elektrik olmadan, öğleden sonra, Prisha Bakanı ve Ticaret Luke VLK (STAN), yaklaşık bir milyon rezonansa göre, Veera'nın tüm post -stafta malzemelerini geri yüklemeyi başardı.

So -Called Bartout, esas olarak kuzeyde ve Prag çevresindeki Eleznice üzerindeki operasyonu karmaşıklaştırdı, metropolde tramvay ve metro yoktu ve operasyon bazı kimyasal, otomobil üreticileri, mağazalar ve ERPAC istasyonlarını durdurmak zorunda kaldı.

EPS Penos sistemine göre, ana mekanik levrek, elektrikler ve dağıtım kütleleri arasındaki kalem elektriğinin bir FZO suları tarafından yırtıldı. Bu, enerji santrallerinin yüksek ucu için ve uzun eksenler için elektrik penosları için kullanılan V411 çizgilerini yönlendirmiştir.

Aşağıdakilerin Teplice'deki LedVice'in elektrik bloğunun coşkusu olduğu başarısızlığını verdi. Peteno, trafo merkezlerini birbirine bağlayan V208 tarafından yönetildi. OrliceKostko bölgesindeki büyük trafo merkezi Kraskov da KDV'yi etkiledi.

22: 00'den sonra PTEK'teki EPS, yüksek Natt V411 ve Dispheink EPS'nin tam onarımını tamamladı, acil durum durumunu sona erdirdi.

Defne

New member
Ekten kurtarılan yaklaşık 220 ped idi. Buna ek olarak, Klov'un binaları için büyülenmiş Zlonk enerji kaynağı tarafından söndürüldü ve Hori Klra Ochmanov'un
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @EnondeR

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Bengu

New member
Ekten kurtarılan yaklaşık 220 ped idi. Buna ek olarak, Klov'un binaları için büyülenmiş Zlonk enerji kaynağı tarafından söndürüldü ve Hori Klra Ochmanov'un
Selam bilenlere

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Defne' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @EnondeR Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

Forya

Global Mod
Global Mod
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Defne' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @EnondeR Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

Baris

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @EnondeR

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Bengu' Alıntı:
Selam bilenlere Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Bazı yerlerde haklısın @Bengu, ama bütünüyle katılamıyorum

Coinci

Global Mod
Global Mod
Merhaba yeni gelenler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @EnondeR

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Baris' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @EnondeR Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bazı yerlerde haklısın @Bengu, ama bütünüyle katılamıyorum
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Baris

Melis

New member
Selam dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Coinci' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @EnondeR Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler
Okurken sıkılmadım @Coinci, akıcı yazmışsın

Irem

New member
Selam gündemi takip edenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @EnondeR

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Forya' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Forya