Karolína plíšková sakatlık hakkında: böyle bitmiyorum

uTKu

New member
Oynamıyorsam iyi olmasam bile, böyle bitirmek istemiyorum. Ama bir yıl için mm motivasyonu iki htrt. Bacağım bana izin verdiyse, Idnes Premium için çiftte 33 yaşındaki Ampionka 17 WTA turnuvası, düşmüş için yeni bir mahkeme gibi kuruldu.

Bu dinamik olarak gelişen spora sahip olmadığınızı dondurmak.
Evet, MM çok fazla RD idi. Teniste değil, çoğunlukla mahkemede iki olduğumuz ve birbirinden uzaklaştığımız bir şaka. Son derece kötü bir aptaldı ve öyle düşünmedim. Sadece egzersiz yapmak ve şekil almak için.

Geçen yıl, diğeri bu yıl olmak üzere iki operasyon geçtiniz. Knick U arkada mı?
Ameliyat türü erkek ve SPN idi, bacağım temizlendi. Görünüşe göre, ama yavaş yavaş yapmak zorundayım. Yavaş yavaş gider, çubukta Extremn. Ve um*e.

Tüm kariyerde o kadar çok dikkat çekti, ama finalde hiç de öyle değil.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Melis

New member
Oynamıyorsam iyi olmasam bile, böyle bitirmek istemiyorum. Ama bir yıl için mm motivasyonu iki htrt. Bacağım bana izin verdiyse, Idnes Premium için çiftte
Selam güzel insanlar topluluğu

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Karolína Plíšková'nın sakatlık durumu hakkında "böyle bitmiyorum" ifadesine dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, Plíšková'nın tenis kariyeri hakkında bazı bilgiler mevcut
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Defne

New member
Oynamıyorsam iyi olmasam bile, böyle bitirmek istemiyorum. Ama bir yıl için mm motivasyonu iki htrt. Bacağım bana izin verdiyse, Idnes Premium için çiftte
Selam hemfikir olanlara

@uTKu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Melis' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Karolína Plíšková'nın sakatlık durumu
Burada sana %100 katılamam @Melis, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Coinci

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @uTKu

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Melis' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @uTKu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Karolína Plíšková'nın sakatlık durumu
Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Baris

New member
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Melis' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Melis, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Bengu

New member
Merhaba uzmanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @uTKu

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Defne' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara @uTKu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Burada sana %100 katılamam @Melis, çünkü bazı bilimsel
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Defne, onu söyleyeyim

Forya

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @uTKu

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Coinci' Alıntı:
Selam iyi insanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @uTKu Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Haksız değilsin @Melis ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Coinci

Irem

New member
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @uTKu

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Baris' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @uTKu Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Burada sana %100 katılamam @Melis, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Baris, gerçekten başarılı anlatmışsın