Kaskta kafa? Sorunsuz, Jeřábek raporlar. Konuşma riski vardı

uTKu

New member
Lightning operasyonundan hemen sonra, orijinal tahminler, direniş ve tokluğu ile ünlü Lisen Kaptanının en kötü durumda asla en iyi futbola dönmeyeceğini söyledi.

Daha sonra kafa travmasından kurtulmak için bir duraklama sezon sonuna kadar sürebilir.

Sonra eğitime başlayabilir -Şubat ayı ortasında.

Gerçek, Michal Jeřábek'in geri dönüşüne en güçlü şekilde inananlar tarafından şaşırdı: Şubat bile bitmedi ve otuz yıllık stoper Lisen'de zaten birkaç hazırlık maçı yaşadı. Karbon plakasının, içinde oynayarak, kavgalar geçirerek ve sorunsuz bir şekilde başlayarak sol uyku çevresindeki hassas yeri koruduğu bir kask içine girer.

Ambulans onu doğrudan oyun alanından hastaneye götürdükten dört ay sonra, titiz müdahalenin rakibinin çatlaklarına neden olduğu ve beynine hafif kanamaya neden olduğu Jeřábek'e büyük bir kişisel hikaye yazıyor. Sonuçta, Brno'daki doktorlar durumunda futbol botlarını ne kadar süredir çağırdığını, ancak günlük yaşama entegre ettiklerinde oynadılar.

Kafamın konuşmanın merkezine kısa bir mesafe vurmasını sağladım. İlk iki gün boyunca kötü konuştum, cümleyi toplayamadım.

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Favori

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf ediyorsunuz

Ön ödeme

Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edeceksiniz

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim