Kutup Kralı Duplantis ne kadar. Tretra onu feda etti

uTKu

New member
Ostrava'da “sadece” altın kategorisidir.

Duplantis'in tekrarlanan varlığı için en prestijli elmas ligi toplantıları ne olurdu. Böylece, düzenli olarak geri döndüğü ve 15 Haziran'da en sonuncusu olan Stockholm hariç, 628 santimetrelik yeni bir dünya rekoru kırdı.

Golden Spike yöneticisi Alfonz Juck, “Oslo ona her yıl ona sahip değildi. Ribaunttaki kötü rüzgarlardan hoşlanmadı” diyor.

Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile

Ön ödeme

Esnek, yükümlülükler olmadan

Otomatik Yenileme

Favori

Ön ödeme

En iyi fiyat/performans oranı

% 17 tasarruf ediyorsun

Bugün katılın ve alın:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
  • Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim

Baris

New member
Ostrava'da "sadece" altın kategorisidir

Duplantis'in tekrarlanan varlığı için en prestijli elmas ligi toplantıları ne olurdu. Böylece, düzenli olarak
Selam millet

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @uTKu

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Irem

New member

Duplantis'in tekrarlanan varlığı için en prestijli elmas ligi toplantıları ne olurdu. Böylece, düzenli olarak
Selamlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uTKu

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Baris' Alıntı:
Selam millet Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @uTKu Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır
Kısaca söylemek gerekirse @Baris, konu henüz kapanmış değil

Coinci

Global Mod
Global Mod

Merhaba tartışmaya katılanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Baris' Alıntı:
Selam millet Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @uTKu Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır
Bazı yerlerde haklısın @Baris, ama bütünüyle katılamıyorum

Melis

New member

Selam oyun tutkunları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @uTKu

@uTKu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Irem' Alıntı:
Selamlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uTKu Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Kısaca söylemek
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Irem, benzer sonuçlar vardı

Bengu

New member

Merhaba merak edenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Irem' Alıntı:
Selamlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @uTKu Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Kısaca söylemek
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Irem, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Forya

Global Mod
Global Mod

Selam çözüm arayanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Irem' Alıntı:
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Irem, özellikle veri kısmı

Defne

New member

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @uTKu

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Bengu' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bu konuyu yaşayan biri
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Bengu

Melis' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @uTKu @uTKu anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Melis

Forya' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bir minik destek de benden gelsin istedim Verdiğin bilgiler güncel görünüyor
Haksız değilsin @Forya ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu