Manish Sisodia’nın Tihar’dan mesajı: Beni hapse atarak taciz edebilirsiniz ama ruhumu kıramazsınız | Delhi Haberleri

Forya

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Hapis benim için zorluklara neden olabilir, ancak eski Delhi başbakan yardımcısı ve Manish Sisodia, Tihar hapishanesinden bir mesajda dedi.
“Efendim beni hapse atarak taciz edebilirsiniz ama cesaretimi kıramazsınız. İngilizler de özgürlük savaşçılarını taciz etti,
Ancak cesareti kırılmadı”, Sisodia’nın resmi Twitter hesabında yayınlanan bir tweet’i okur.
Aam Aadmi Partisi’nin (AAP) lideri, 26 Şubat’ta CBI tarafından iddia edilenlerle ilgili olarak tutuklandı. yolsuzluk içinde Delhi tüketim vergisi politikası davası. Daha sonra tarafından tutuklandı İcra Müdürlüğü (ED) ikinci tur sorgulamadan sonra.

स में में मे पहुँच सकते हो हो हो हो हो ने नहीं नहीं नहीं नहीं ने ने सकते सकते कषा हौसले ने ने सकते सकते सकते कष्ट स्ेजो ने सकते सकते सकते कष्ट स्ेजोवतंत तोड़ सकते सकते सकते कष्त स; https://t.co/g2A7A7A7A7a सेन सेन …

— Manish Sisodia (@msisodia) 1678507023000
Delhi başbakanı Arvind Kejriwal Perşembe günü eski yardımcısının Manik Sisodia uydurma suçlamalarla cezaevinde tutulduğunu ve kefaletle serbest bırakıldığı iddiasıyla ED tarafından tutuklandığını söyledi.
“Önce Manish, CBI tarafından tutuklandı. CBI, baskınlarda herhangi bir kanıt bulamadı ve para bulunamadı. Yarın kefalet duruşması var. Yarın serbest bırakılacaktı. O yüzden ED bugün onu tutukladı. Ellerinde sadece bir hedef var. .” – yanlış işleri alt üst ederek ne pahasına olursa olsun Manish’i içeride tutmak. İnsanlar izliyor. Cevap verecekler,” dedi Kejriwal Hintçe bir tweet’te.

Alka Lamba,

Alka Lamba, “Sisodia’nın tutuklanmasından Arvind Kejriwal sorumlu” diyor.

Sisodia, CBI tarafından tutuklanmasının ardından Delhi kabinesinden istifasını sundu.