Nehoda'nın menajeri Červenka'nın Zlín için iyi bir seçim olduğunu, Slončík'in ayrılacağını iddia etti

uTKu

New member
Birkaç hafta öncesine kadar Zln kurtarılabilir gibi görünüyordu ama tıpkı geçen sene olduğu gibi aceleyle bar olacak. Şaşırtıcı mıydı?
Zln spesifiktir. Bu yıl hayatta kalmak için oynuyor. Teknik direktör değişikliğinin ardından güneşin sonuçları oldu Broa (mor) onu karanlık farkındalıklarıyla büyüttüler, ama olduğu yerdedir. Burada koruyucu çocuklar var ama çoğunlukla Polonyalılar ve yabancılar da var.

Bar düşecek mi?
Tborsko birinci lige uzun vadeli bir transfer istiyor, Vykov ise ucuz. Kimse takımın sahibinin durumunun nasıl olduğunu, bir stadyum isteyip istemediğini, nerede oynayacaklarını bilmiyor. Ancak birinci lig oyuncusunun büyük bir şansı olacak.

Zln'in ölümden dirildiği ve son dakikada beraberliği kazandığı Karvin'deki son maç hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sadece maçı gördüm ama stadyumdaki PMO böyleydi (Zdenk), Kurtarmalar hakkında her zaman rapor verdiğimiz kişi. kal, e Karvin açıkça güzeldi. Zln, Karvin'in futbolcu olması nedeniyle mücadele etti ve altın noktayı tekmeledi.

Milli futbolcuların teknik direktörü Bronislav Ervenka

Zln senin son büyük lig maçındı. Onunla ilişkiniz nasıl?
Yıllarca orada oynadım ve burası çok büyük. Ben oynadığımda birinci lige yükseldik. Harika bir oyun, Vlasta Marek'le harika bir farkındalık. Pek çok kulübe gittim ama Zln ve Drnovice zirvede.

O zaman bunu kulüple bir ilişki kurarak geliştirmeliydin, değil mi?
Ana koruyucu çocuklar terfiyi hak ettiler. Daha sonra deneyimli Eda Lasota, Pepa Mucha, Bay tarafından iyi bir şekilde tamamlandı. (kaptan Petr Klhfek), Kabinde emek verip çalışan büyük bir vatanseverdi. Atmosfer mükemmeldi, hepimiz oturduk. Janek, Dujka, Kroa, Koubsk, Vidlika, Hubek gibi gençlerle bile, hatta Jarda vach bile değil, kendisi de koruyucu çocuklar ve Broa. Her zaman birlikte çalıştık.

Bunu ilk kez karanlıkta görmüyor musun?
Ben inatçıyım, bu çok fazla hata demektir. Elbette kabinin içini göremiyorum. Ama aynı zamanda Broa'yla, bka'daki yaşlı adamlarla ve Staa Dostel'le de konuşuyorum. (amaç), kiminle arkadaşız ve vnmm. Zln gibi bir kulüp için bu çok doğal.

Kendinizi buna yüzde yüz tamamen adamadığınızı bilmiyor musunuz?
Zlno'nun çocukları olmadığımız zamanlarda bile birlik içindeydik. Birlikte bira içmeye çıktık, paylaştık. Vlasta Mareek bizi nasıl kurtaracağını biliyordu ve yedekte oynamanız ya da on beş dakikalığına gelmeniz önemli değildi. Birkaç kez futbol iyi olmasa da her şeyi vuruşlara bıraktık, bu sorun değil.

Zln ikinci lige düşse harika olur muydu? Vn'yi öldürmez mi?
Muhtemelen hemen transfer olmak isterler ama Zbrojovka Brno orada, ilerlemek isteyen başka takımlar da var. Zor olurdu. Soru, KDR'yi vurup vuramayacakları. Mon işe yarayan yere geçecekti. Çocuklar daha fazlasını alacaktı. Ama Broa'nın doğru seçim olduğuna ikna oldum ve onu kurtardım.

Kızılların yürüyüşüyle birlikte öğrenci, selefi Pavel Vrba'dan daha fazla suçluluk duygusuna kapıldı. Buek, Slonk, Tk. Udr Zln mi?
Slonka ise bana göre yüzde 99 ile ayrılacak. Ben bile şaşırmadım. Genç, harika, kariyere geçmesi gerekiyor. Günümüzde Sparta, Slavia, Plzeň gibi kulüplerin yaşlıların değil gençlerin denemesini istemesi bir trend. Gençlik geçmişim iyi, başka oyunlar da yeterli, onları biliyorum, 19. sınıfa, ortaokula gidiyorum. Onlar için.

Pilsen takımından Pavel ulc (31), Zlno'lu Tom Slonek'in önünde topu koruyor.

Kulübün sahibi Zdenk Ervenka'dır. Onu nasıl hatırlıyorsun?
Standartların üzerinde bir ilişkim var. Orada oynadığımdan beri aramızda bir bağ oluştu. Buluştuğumuzda merhaba diyelim, sohbet edelim. Bay Crimson olmasaydı Zln birinci ligde olamazdı, Avrupa Ligi'nde oynayamazdı. Zdena Grygera ile istediler (kulüp spor salonu) doğrudan urit'e çarptı, işe yaramadı. Oyunu birleştirmek ve kdr oluşturmaktır. Ama kim Avrupa'da oynamak istemez ki? Uzun zamandır Banka, Olomouc ve Slovacko bunu istiyordu. Ekstra bir şey. Zln'nin uzun vadede istikrara kavuşması, mümkün olduğu kadar çok sayıda kendi koğuşunu kadroya dahil etmesi ve onları Zln için savaşacak iyi ve deneyimli oyuncularla desteklemesi gerekiyor.

Kulübün transfer politikasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Her ikisi de yabancılar için değil, zirve için oynuyorlardı.
Bazı anlaşmalar işe yaramıyor, bazıları ise işe yarıyor. Bu sadece Zlnu'nun değil, tüm kulüplerin başına geliyor. Ama bazen Zlna'ya yardımcı olabilecek başka oyunlar görünce şaşırdım ve onların yerine başkaları içti.

Kariyerinizi yerleştiğiniz Krom'da tamamladınız. Kulüp bir yıl sonra ikinci ligden düştü. onu yedin mi?
Üzgünüm. Arel muhteşem. Turnuvadaki bazı kulüplerin sahip olmadığı bir tür ligin parametrelerine sahip. Terfiyi hak ettiler, bunu yıllarca konuştular. Denediler. Ama bu yarık. Birinci ligden ikinciliğe geçiş büyük bir gelişme.

Aptal bahar inişi başlatmadı.
Broni Ervenka'nın sonbaharda Zlno'ya gidişinin etkisi oldu. Ama yeni teknik direktörü kınamıyorum, kötü bir ortama girdi. İlerlediğinizde katlanır bisiklet kurtarılır. Bir yıl ilerlemeye çalışacaksınız.

David (sağda) ve Michal Nehodov.

Şirketiniz Nehoda Sport'ta Moravia'dan sorumlusunuz. Burada yetenek nasıl?
Burada bir sürü adam var ama ne yazık ki iki tane yok. Mldenick takımlarının bu kadar kaliteli antrenörleri yok, özellikle cezaevinde doğmuşlar ve cezaevleri genç yaşta.

Bir aile şirketi misiniz?
Elbette. Tta, brcha, j. Prag'da tanıştık. Her şey açlıkla ilgili, ikisi çoğunlukla futbol maçlarına gidiyor, ama bu f. (smv) Yurt dışından bahsediyoruz, ertesi gün yedi yaşıma kadar Euro karşılığında Kıbrıs'a uçacağım. Orada Patrik Siegel var, ayrıca Çek Cumhuriyeti ve Slovak Cumhuriyeti'nden iki adam görevlendirdi.