NHL ve Oyuncu Derneği yeni bir kolektif anlaşmayı kabul etti

uTKu

New member
Aynı zamanda, bir canlılıktan sonra birlikte duran ve bırakmayı düşünmeyen bob goodenow pipomnali Rafany'nin Gary Bettman pedk. Ernou Dru'yu, başka bir profesyonel spor tarafından gerçekleşmeyen tüm sezonda N Zahuel'e dönüştürdüler.

Te Bettman ve yeni Protjek Marty Walsh Pipomnali güvercinleri, görünürlerine aşık olan güvercinler.

Onları MSCE yaptılar. Ve Brani'deki 2030 ml'ye kadar

NHL'nin ticaret hatalarından sonra mükemmel olabileceği gerçeği hakkında, bunun yumuşamasıdır.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Defne

New member
Aynı zamanda, bir canlılıktan sonra birlikte duran ve bırakmayı düşünmeyen bob goodenow pipomnali Rafany'nin Gary Bettman pedk. Ernou Dru'yu, başka bir
Selam herkese iyi paylaşımlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @uTKu

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Baris

New member
Aynı zamanda, bir canlılıktan sonra birlikte duran ve bırakmayı düşünmeyen bob goodenow pipomnali Rafany'nin Gary Bettman pedk. Ernou Dru'yu, başka bir
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @uTKu Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Defne, iyi ki değindin

Forya

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilge insanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @uTKu

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @uTKu Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı

Coinci

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @uTKu

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Forya' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @uTKu Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne
Bu bakış açını anlıyorum @Forya, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem

New member
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @uTKu

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Forya' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @uTKu Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bana kalırsa
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Forya, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Coinci' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @uTKu Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bu bakış açını
Tam olarak aynı fikirde değilim @Coinci, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Baris' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Ben bu
Katılmak zorundayım diyemem @Baris, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti