Petr Rada Dukla futbolcularıyla bitiyor

uTKu

New member
Peter'ın Dukla Konseyi'ni izlemek olağandışı bir durumdu. M için Znom ve kulübün hayranı Legend, kulübün web sitesinde basında Matj Turek'in kaidesinin dedi.

Kulübün tarihinde Petr Rada, en uygun olmayan kişiliklerden biri olan Dodvn olarak kayıtlı kalıyor.

Puntek için ne maaş.

Pazar günü Vykov'dan yaklaşık doksan dakikalık kararlar için gidiyorum, örneğin ev sahibi tezgah tezgahı Tren Tom Josl'un yanından kaba bir şekilde hit için vuruşun arkasında bir yürüyüş izliyordu. Bunu karşılayamayız, o zaman yaptım, o zaman.

Holabek

Ana Koue Dukla'nın pozisyonu hakkında tavsiyeler değiştirildi David Holoubek. SVJ Realizan TM SKD denetim altında Martina Hakaspor mana rolünü oynayan. MLI BT'den Asistanlar Dominic Rodingernkdej glman ve mevcut Kou Tetiligov Hostoun Libor KozkOpav'da aktif bakımı yeni bitiren. Sorumlu ml mt tarafından hedef Jan Edauzun vadeli glman mlada boleslav.

Uygulama sırasında ve güneşin cücesinin onaylanması sırasında tavsiye, güneşin tam Juliska tarafından uygulandı, Ele'deki faturalarla ev, koreo tarafından hazırlandı ve ayrıca kulüp renklerinde etkili Dmovnice'ye yelken açtı.

Ben bir evim, çok eski bir tribün hatırlamıyorum, tavsiyeyi sevdi. Onların eğlencesinden sonra, ellerimi ellerimi sallıyorum. Çok fazla DT, on iki yıl vardı. Mm gerçekten sevinç.

İç çekti, çünkü hariç tutulan karanlığı nihayet kestikleri ve penaltı vuruşları yapmayan çubuk tarafından karmaşıktı. Bu bir üzümdü, hiç değildim. Böyle bir gergin olmadığım için donuyordum ve banklarda değilim. Aptallığım, ama alamıyorum, başını salla.

Trenrsk sezonunu strvil olan temel st hrsk Karira'yı başlattığı Dukla Sweat'te konsey; Geçen yıl onu seçkinler arasında kırdı, onu ligde tuttu.

Ben kurtardığımız için ben. Bir albayım var ve Dukla'daki görevimi yerine getirdim. Kimse nasıl olmazsa olmasın. Ama düşersek, Kadej sorardı, dedi.

Petr Rada, Trenr Futbolcu Dukla

PD Patn taşırdım. Kulüpten dışarı ak, mm onu iade etmek için. MK DKY Pate CO işçisine ve küçük sahibi Paukner. Her şeyi atarken, her şey her zaman yerine getirildi ve koşullara ihtiyaç yarattı, CLOD'un altındaydı. Znm ve Bay Turk'un yeni sahibi, ancak DK Pat Ana Paukner. Yüz el ve tüm maaşım var. Konsey, bu yeni Kokdy Vid'de olduğunu gösterdi.

Kulüp, yazık olandan hemen sonra, hiçbiri, son tabancı ile nasıl yapılır. Kimse beni memurunu söylemeye görmeye gelmedi. Son zamanlarda, onurlandırdım, Me Kon 30. Haziran ve Sparrows Tbetai. Ulyho için HRT istemiyorum, ama ne yapacağımı yok, bu bir hayat. Bir trenre olarak, rahatsız edici ve HOMD, EV Club Kon, HRST'ye sahip olmak istediklerinde bile hatırladı.

Jablonec'teki Mra Pelt bana eşitti. Sadece Spart'ta en basitti, orada değiştim ve kimse beni puanlamadı Lil.

Ve evin diken içine gireceğini göz ardı etmedi. Dövüşmek için koşmak, mm panik, ihtiyacım olsa bile evde kaldığımı otlatıyor. Rahatla, yapamazsın! U tdnu gerginim ve njak incileri ise çocuğa yeni olanı diyeceğim. Eğer içerse, dikenli olmak istiyorum. Pilsek Mry Koubek'ten bir avize alırdım, bu bir fenomen. Bazıları MT olacaksa, çok sakin. David Lafata ile büyük temas halindeyim, hadi arayalım ve bu bana bir ekmen verecek: oturmak ve silmek!

Resmi Konsey Kulübü 22.