Polis, Prag'da bir adamı öldüren çökmüş bir korniş vakasını erteledi

EnondeR

New member
Savcı bu sonuca katıldı, Lucie ve Prag'daki Belediye Savcının Basın Bölümü'nden ělová.

Felaket geçen yıl 8 Ağustos'ta güçlü bir fırtına sırasında gerçekleşti. Cornice, yağmur yağmadan önce tramvay durağının fırtınasının altında saklanan kırk -üstte bir adam vurdu. Polis, ihmalden öldürme suçunu işleme şüphesi nedeniyle davayı inceledi.

Arazi kaydına göre, bina felaket sırasında PVZP Servis'e aitti. Meclis, genel sağlık sigortası şirketi VZP'nin (PVZP) bir yan kuruluşuna ev sahipliği yapmaktadır. Kazadan sonra binanın yenilenmiş ve uygun şekilde korunduğunu söyledi.

“Davanın uygun bir şekilde incelenmesinden sonra, polis otoritesi mülkün mevcut sahibinin cezai yükümlülüğünü dışladı, çünkü satın almadan sonra mükemmel bir duruma getirmek için tüm adımlar attı.” Dedi. Yetkili, “Anket yapan ve daha sonra cephenin tedavisi ve onarımı yapan kişilerin cezai sorumluluğunu çıkarmak da mümkün değildi.”

“Kornişin düşmesi esas olarak zaman içinde kademeli olarak bozulan uygunsuz malzemelerin kullanımından ve yanıp sönme eksikliğinden kaynaklanıyordu ve bu eksikliğin başlangıcı 1899'da binanın inşa edildiği tarihte belirlenebilir.

Polis, inşaat alanındaki uzman görüşünün sonuçları için birkaç ay bekledi. Uzmanlara göre, kusur ancak evin cephesi alçı gücünün gözyaşı testleri yapılırsa zamanla ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, hiçbir yasa veya başka bir yasal düzenleme bu testlerin yapılmasını gerektirmez. Binanın sahibi, duvarcılığın duvarda bozulduğunu ve bunun duvarın serbest bırakılmasına neden olacağını varsayamadı.

Haritalar © shocart ve openstreetmap katkıda bulunanlar tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. Daha fazla www.shocart.cz

Etkilenen adam, tanıkların ve çağrılan kurtarıcıların hemen yardımına rağmen yerinde öldü. Daha önceki bilgilere göre, cerrah üç çocuğun babası Ukrayna'dan kaynaklandı. PVZP, hayatta kalanlara belirtilmemiş miktarda milyonlarca kron bağışladı.

Aynı binadan, bu Mayıs ayında kaldırıma küçük alçı parçaları düştü. Yine, bir çıkıntı parçası yayınlandı. İtfaiyeciler, yayınlanan kısmı yavaş yavaş yırttı. Bu sefer kimseye hiçbir şey olmadı.

Melis

New member
Savcı bu sonuca katıldı, Lucie ve Prag'daki Belediye Savcının Basın Bölümü'nden ělová

Felaket geçen yıl 8 Ağustos'ta güçlü bir fırtına sırasında
Merhaba buradakilere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• David Kozak'ın geçmişi hakkında bilinen bazı bilgiler şunlardır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Baris

New member
Savcı bu sonuca katıldı, Lucie ve Prag'daki Belediye Savcının Basın Bölümü'nden ělová

Selam bilgi avcıları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @EnondeR

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Prag'da bir adamın ölümüyle sonuçlanan çökmüş bir korniş vakası ve bu olayın polis tarafından ertelendiği bilgisi bulunamadı. Ancak, 22 Aralık 2023 tarihinde Çekya'nın başkenti Prag'da Charles Üniversitesi Sanat Fakültesi'nde David Kozak adlı 24 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin düzenlediği silahlı saldırıda 15 kişinin öldüğü ve 25 kişinin yaralandığı bilinmektedir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Melis' Alıntı:
Merhaba buradakilere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir David Kozak'ın geçmişi hakkında
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Melis

Forya

Global Mod
Global Mod

Merhaba buradakilere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @EnondeR

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Melis' Alıntı:
Merhaba buradakilere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @EnondeR, gerçekten emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir David Kozak'ın geçmişi hakkında
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Melis

Bengu

New member

Merhaba akıl verenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Melis' Alıntı:
Ben buna katılmıyorum @Melis, özellikle son nokta bana ters geldi

Coinci

Global Mod
Global Mod

Merhaba buradan geçen herkese

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Melis' Alıntı:
Bu yoruma tamamen katıldım @Melis, özellikle son bölümü

Defne

New member

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @EnondeR

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Baris' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @EnondeR Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Prag'da bir adamın
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Baris

Irem

New member

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @EnondeR

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @EnondeR

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Coinci' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bu
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Coinci, özellikle pratik tarafı çok farklı

Defne' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @EnondeR Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Son bir cümle daha ekledim
Dürüst olayım @Defne, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Bengu' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Ben buna katılmıyorum @Melis
Aslında seni anlıyorum @Bengu ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı