Polis, Staroměstská İstasyonunda Altı Adam Ateş Arıyor

EnondeR

New member
Hasia Cumartesi günü istasyona yaklaşık bir saat boyunca müdahale etti. Eskaltör Porusu, penosy yangın uzantılarının yardımını söndürdü. Miroslav Eze'ye göre bu bir Por Malho'ydu. İstasyondan yaklaşık 80 kişi vardı, metro trenleri geçti.

Konuşan yuva Karel Kirs Ekl, kimsenin yaralanmadığını, heyecanlı terin milyon değerinin sevgisinden sadece biri olduğunu söyledi. Ulaştırma işyerinin Eze lo'suna göre.

İstasyon kapalı, eskaltın pimi ve sonraki onarım, bilmemesi gereken, DPP'nin Pazar sabahı konuştu. Ulaştırma şirketi, trafiğin ulaşılabilen çevreleyen istasyonlarını Malostransk ve Mstek'i önermektedir.

Polis PTR Bu esti sonra Staromestsk Metro İstasyonu'ndaki Por Eskaltor ile bağlantılı olarak uçar. | Fotoğraf: Polis R

Madenlerin eskaltörün kablosuna atıldığı Staromestsk Metro İstasyonu'ndaki Cumartesi gözenekiyle bağlantılı olarak, bu randevuyu açıklığa kavuşturabilecek Mu mülkünden sonra seyahatin tahliye ve yüksek kodun tahliye edilmesi. 158 satırındaki bilgileri arayın, Vejnost'u verdi.

Defne

New member
Hasia Cumartesi günü istasyona yaklaşık bir saat boyunca müdahale etti. Eskaltör Porusu, penosy yangın uzantılarının yardımını söndürdü. Miroslav Eze'ye
Selam fikir çatıştıranlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Coinci

Global Mod
Global Mod
Hasia Cumartesi günü istasyona yaklaşık bir saat boyunca müdahale etti. Eskaltör Porusu, penosy yangın uzantılarının yardımını söndürdü. Miroslav Eze'ye
Selam forum ahalisi

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnondeR

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Defne' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Defne

Melis

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Defne' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Defne

Bengu

New member
Selam sevgili topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Coinci' Alıntı:
Selam forum ahalisi Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @EnondeR Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Defne
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Coinci, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Irem

New member
Selam sevgili forum

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnondeR

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Defne' Alıntı:
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Defne, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Forya

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Bengu' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Coinci, diğer ihtimalleri de
Bazı yerlerde haklısın @Bengu, ama bütünüyle katılamıyorum

Baris

New member
Herkese merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @EnondeR

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Forya' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @EnondeR Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Bazı yerlerde haklısın
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Forya, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Irem' Alıntı:
Selam sevgili forum Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @EnondeR Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bunun tamamını
Tam olarak aynı fikirde değilim @Irem, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Bengu' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Burada farklı düşünmek zorundayım @Bengu, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı